ΣΤΗΛΕΣ

Η "γατούλα" του Χάμιλτον

Η "γατούλα" του Χάμιλτον
© DAVE BENNETT

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον δεν θα μπορούσε να μην παραβρεθεί στην παράσταση της αγαπημένης του, Νικόλ Σέρζινγκερ στο Λονδίνο.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ, η διάσημη σύντροφος του Λιούις Χάμιλτον, ταξίδεψε στο Άμπου Ντάμπι για να στηρίξει τον οδηγό της Mercedes στην προσπάθεια του να κατακτήσει το δεύτερο παγκόσμιο τίτλο.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στη σεζόν της Φόρμουλα 1 ο Χάμιλτον συνοδεύει την Αμερικανίδα τραγουδίστρια σε κάθε της εμφάνιση. Από βραβεία μόδας μέχρι την πρεμιέρα του μιούζικαλ "Cats" στο οποίο πρωταγωνιστεί η Νικόλ.

Η Σέρζινγκερ κάνει τα πρώτα της θεατρικά βήματα στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου και επελέγη από τον δημιουργό των "Cats", Άντριου Λόιντ Γουέμπερ να υποδυθεί την Γκριζαμπέλα.

Η "γατούλα" του Χάμιλτον
© NIGEL NORRINGTON

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο το κοινό σηκώθηκε από τις θέσεις του και αποθέωσε την 36χρονη τραγουδίστρια μετά το τέλος της παράστασης.

Η "γατούλα" του Χάμιλτον
© NIGEL NORRINGTON

Στη συνέχεια το ζευγάρι αναχώρησε από το θέατρο με προορισμό εστιατόριο του Λονδίνου, όπου δείπνησε και συζητήσε για την παράσταση.

Η "γατούλα" του Χάμιλτον
© XPOSURE

Το πρωί ο Χάμιλτον φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου να αναχωρεί προς άγνωστο προορισμό. Τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στο Μόντε Κάρλο για φορολογικούς λόγους. Η βάση της Σέρζινγκερ είναι πλέον το Λονδίνο όπου από το 2011 είναι κριτής στο σόου X-Factor.

Ο Λιούις και η Νικόλ γνωρίστηκαν το 2007 στα ευρωπαϊκά βραβεία MTV. Παρά τη διαφορά ηλικίας (επτά χρόνια μικρότερος ο Λιούις) και τις κακές γλώσσες που έλεγαν πως είχαν υπογράψει συμβόλαιο, έμειναν μαζί μέχρι τον Ιανουάριο του 2010. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και χώρισε αρκετές φορές και από φέτος το Μάρτιο είναι και πάλι μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ