ΣΤΗΛΕΣ

Η... φάπα στον Ντοναρούμα κατά την παρουσίαση

Η... φάπα στον Ντοναρούμα κατά την παρουσίαση

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν γλίτωσε τη... μήνη των παραγόντων της Μίλαν, μετά από το χουνέρι σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής των "ροσονέρι" του έδωσε μια φάπα!

Με μία ξεγυρισμένη... σβερκιά υποδέχθηκε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Μάσιμο Μιράμπελι, κατά την παρουσίαση του 18χρονου και του αδερφού του, Αντόνιο, από τους "ροσονέρι".

Ο Ιταλός παράγοντας ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις δύσκολες διαπραγματεύσεις με τον διεθνή τερματοφύλακα της "σκουάντρα ατζούρα", που συνολικά διήρκεσαν πάνω από έναν μήνα, και με αυτόν τον τρόπο έβγαλε το... άχτι του.

Ο Μιραμπέλι αρχικά καλωσόρισε τον πρώην πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης και την ώρα που έλεγε "benvenuto, Antonio" και είχε ακουμπήσει το αριστερό χέρι του στους ώμους του Αντόνιο Ντοναρούμα, με το δεξί έδωσε μία δυνατή... φάπα στον Τζιανλουίτζι!

Ο νεαρός χαμογέλασε διότι κατάλαβε την... αιτία και δεν είπε τίποτα στον προϊστάμενό του, ο οποίος στη συνέχεια του ευχήθηκε καλή παραμονή στο "σπίτι" του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ