ΣΤΗΛΕΣ

Η Εθνική δέχτηκε γκολ από πρώην τερματοφύλακα!

Η Εθνική δέχτηκε γκολ από πρώην τερματοφύλακα!

Διαβάστε για την απίστευτη ιστορία του Τζος Μαγκένις, του σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Βορείου Ιρλανδίας κόντρα στην εθνική μας, που ξεκίνησε την καριέρα του ως τερματοφύλακας!

Τι γίνεται όταν ξεκινάς την καριέρα σου ως τερματοφύλακας και μόλις υπογράφεις το πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο γίνεσαι επιθετικός; Σκοράρεις το πρώτο γκολ της εθνικής ομάδας σου και τη στέλνεις στο Euro 2016.

Ο Τζος Μαγκένις, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος για τη Βόρειο Ιρλανδία στη νίκη της επί της εθνικής μας ομάδας ξεκίνησε να παίζει ως τερματοφύλακας.

Η Εθνική δέχτηκε γκολ από πρώην τερματοφύλακα!

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Κάουντι Ντάουν ως επιθετικός και όταν πήγε στη Γκλέντοραν αποφάσισε ότι του ταιριάζει καλύτερα η θέση του τερματοφύλακα. Εκεί έκανε κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις και κέρδισε την μεταγραφή του στην Κάρντιφ.

Την πρώτη φορά που έκατσε στον πάγκο της αντρικής ομάδας της Κάρντιφ, καθώς μέχρι τότε ήταν στην Κ-19, ήταν σε έναν αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Η παρουσία του στον πάγκο ήταν αναγκαστική καθώς, λόγω τραυματισμών, η Κάρντιφ είχε μείνει με ένα τερματοφύλακα.

Λίγες μέρες πριν υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα της Ουαλίας αποφάσισε να ξαναγίνει επιθετικός. Στο δεύτερο παιχνίδι του ως επιθετικός σκόραρε και το πρώτο γκολ της καριέρας του στη νίκη της ομάδας του με 3-1 με αντίπαλο τη Μπρίστολ. Από την Κάρντιφ πήγε ως δανεικός για ένα μήνα στη Γκρίμσμπι, στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας και επέστρεψε στην ομάδα της Ουαλίας.

Στην Κάρντιφ έμεινε μέχρι το 2010 και μετά πήρε μεταγραφή στην Αμπερντίν όπου σε 98 εμφανίσεις είχε 10 γκολ. Πέρασε το δεύτερο μισό του 2014 στη Σεντ Μίρεν όπου είχε 10 εμφανίσεις αλλά κανένα γκολ. Το καλοκαίρι του 2014 αποχώρησε από την Αμπερντίν και υπέγραψε στην Κιλμάρνοκ όπου και παραμένει μέχρι σήμερα και έχει ήδη 10 γκολ σε 47 εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ