ΣΤΗΛΕΣ

Η ατάκα του Χάμιλτον στον Σβάρτσενεγκερ

Η ατάκα του Χάμιλτον στον Σβάρτσενεγκερ

Λίγο μετά την επιτυχία του στον πρώτο αγώνα του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1, ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχασε την ευκαιρία να "πειράξει" τον Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ (video).

"Μου ζητήθηκε να κάνω τις συνεντεύξεις με τους νικητές εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Τις δύο τελευταίες ημέρες έκανα συνεντεύξεις με τους πιο γυμνασμένους, τους πιο δυνατούς και τους πιο ενεργητικούς ανθρώπους.

Και τώρα παίρνω συνέντευξη από τους ταχύτερους ανθρώπους στον κόσμο", δήλωσε ο διάσημος Αμερικανός, πρώην ηθοποιός και πολιτικός, ο οποίος βρέθηκε στο πόντιουμ για να μιλήσει με τον νικητή Λιούις Χάμιλτον καθώς επίσης και με τους Ρόσμπεργκ και Φέτελ που πήραν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην πίστα "Albert Park" της Αυστραλίας.

Η ατάκα του Χάμιλτον στον Σβάρτσενεγκερ

Ο 30χρονος Άγγλος πιλότος της Merceres φρόντισε πάντως να αιφνιδιάσει τον 67χρονο Σβάρτσενεργκερ λέγοντάς του με χιούμορ: "Και εγώ αισθάνομαι ωραία που βρίσκομαι εδώ μαζί σου. Νόμιζα ότι ήσουν ψηλότερος!

Η ατάκα του Χάμιλτον στον Σβάρτσενεγκερ

Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα του που φύλαγε για τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια καθώς λίγο πριν σηκώσει το τρόπαιο επανέλαβε την ιστορική ατάκα του Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ από την ταινία "Terminator" που δεν είναι άλλη από το "I'll be back" ("Θα επιστρέψω").

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ