ΣΤΗΛΕΣ

Η αποκάλυψη του Ιμπραχίμοβιτς για το... σινεμά!

Η αποκάλυψη του Ιμπραχίμοβιτς για το... σινεμά!

Την αποκάλυψη ότι βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία με θέμα -τι άλλο;- τον ίδιο, έκανε σε συνέντευξη Τύπου ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (video).

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί έναν από τους διασημότερους και πλέον πολυσυζητημένους άσους στον κόσμο της ασπρόμαυρης "στρογγυλής Θεάς" και βρίσκει την ευκαιρία να το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Σουηδός άσος βρέθηκε μπροστά σε Σουηδούς δημοσιογράφους στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε για τα ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με Λίχτενσταϊν και Μολδαβία και εκεί ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε -με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Γουέιν Ρούνεϊ και το πρόσφατο trailer για τη νέα ταινία του Κριστιάνο Ρονάλντο- αν θα τον ενδιέφερε να δει τον εαυτό του στη μεγάλη οθόνη.

Η αποκάλυψη του Ιμπραχίμοβιτς για το... σινεμά!

Ο 34χρονος στράικερ της Παρί όχι μόνο δεν αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση αλλά αντίθετα έβγαλε είδηση καθώς αποκάλυψε χαμογελαστός πως είναι σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στην ταινία "Zlatan, The Movie".

"Υπάρχουν συζητήσεις για κάτι. Όλα έχουν να κάνουν με το τι επιθυμώ εγώ. Εάν θέλω να το κάνω. Θα δούμε", δήλωσε ο Σουηδός σούπερ σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ