ΣΤΗΛΕΣ

Η αποκάλυψη του Γκασκόιν για το δώρo σε Ρούνεϊ

Η αποκάλυψη του Γκασκόιν για το δώρo σε Ρούνεϊ
© SKY ONE

Ο Πολ Γκασκόιν γύρισε πολλά χρόνια πίσω και θυμήθηκε τις 40 λίρες που είχε κάνει δώρο στον πιτσιρικά Γουέιν Ρούνεϊ, υποστηρίζοντας ότι ο νυν αρχηγός της εθνικής Αγγλίας του χρωστάει πλέον 1.200.000 λίρες! Διαβάστε το story.

Ο Πολ Γκασκόιν έπαιξε στο "Goodison Park" από το 2000 μέχρι το 2002 όμως είχε αποχωρήσει από το Λίβερπουλ (με προορισμό τη Μπέρνλι) όταν ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Έβερτον σε ηλικία μόλις 16 ετών, απέναντι στην Τότεναμ.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον "Γκάζα" να αντιληφθεί από νωρίς πώς ο Ρούνεϊ αποτελούσε ποδοσφαιρική φλέβα χρυσού και μάλιστα έχει και μία χαρακτηριστική ιστορία από ένα ματς του νυν αρχηγού της εθνικής Αγγλίας με την ομάδα της Έβερτον Κ19.

"Όταν ήμουν στην Έβερτον συνήθιζα να πηγαίνω να βλέπω την ομάδα Νέων, την Κ19, πριν τα δικά μας παιχνίδια. Νομίζω ότι προπονητής ήταν ο Κόλιν Χάρβεϊ και μου είπε να δω αυτό το νεαρό παιδι που ήταν μόλις 14 και έπαιζε για την Κ19.

Η αποκάλυψη του Γκασκόιν για το δώρo σε Ρούνεϊ
© EMPICS SPORTS PHOTO AGENCY

Θυμάμαι ότι στο ματς η Έβερτον έχανε με 1-0 και απέμεναν 20 λεπτά όταν σκόραρε δύο φορές και το γύρισε. Νομίζω ότι αυτά τα γκολ μπορείτε να τα βρείτε στην τηλεόραση, είναι εκπληκτικά. Τι παίκτης. Πίστεψα ότ θα γίνει καλός", τόνισε ο Άγγλος πρώην διεθνής άσος σε τηλεοπτική του συνέντευξη και πρόσθεσε:

"Μετά το τέλος του αγώνα είχα πάει και είχα πει "Μπράβο παιδιά, έχω 40 λίρες διαθέσιμες, θα βγει κανείς απόψε;" Ο Γουέιν Ρούνεϊ απάντησε "εγώ" οπότε του είπα "πάρε τις 40 λίρες και πιες μερικά ποτήρια απόψε. Τότε κατάλαβα ότι θα γίνει σπουδαίος, ότι είχε προοπτικές.

Η αποκάλυψη του Γκασκόιν για το δώρo σε Ρούνεϊ
© PA

Δεν μου έχει επιστρέψει ποτέ τις 40 λίρες οπότε βάσει τόκου το ποσό τώρα έχει φτάσει στις 1.200.000 λίρες"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ