ΣΤΗΛΕΣ

Η απίστευτη προθέρμανση ενός βοηθού διαιτητή!

Η απίστευτη προθέρμανση ενός βοηθού διαιτητή!
© @CAFCOFFICIAL/INSTAGRAM

Ένας βοηθός διαιτητή θέλησε να κάνει πρόβα στις πιθανές... υποδείξεις του με το σημαιάκι πριν την έναρξη αγώνα της League 1 και φυσικά έγινε viral στο διαδίκτυο. Απολαύστε τον!

"Ποιός ήξερε πως οι βοηθοί διαιτητές έκαναν εξάσκηση κουνώντας το σημαίακι τους πριν τους αγώνες"; Την ερώτηση αυτή θέτει η Τσάρλτον μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που την κάνει. Και μάλιστα σοβαρός!

Οι Λονδρέζοι ανέβασαν ένα video μέσα από τα αποδυτήρια λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα τους με την Σρούσμπερι για την League 1 το βράδυ της Τρίτης, στο οποίο ο ένας εκ των δύο βοηθών του διαιτητή, ονόματι Graham Kane, κλέβει την παράσταση.

Την ώρα που ο συνάδελφός του, Antony Da Costa, είναι εξαιρετικά χαλαρός και περιμένει να μπει στον αγωνιστικό χώρο, εκείνος κάνει πρόβα με το σημαιάκι τις κινήσεις (!) που ενδέχεται να κάνει στον αγώνα.

Δείχνει αριστερά, δεξιά, το σημείο του κόρνερ αλλά και το οφσάιντ (σηκώνοντας ψηλά το σημαιάκι), με τις κινήσεις του αυτές να τον κάνουν θέμα στα περισσότερα αγγλικά δίκτυα καθώς δεν είναι κάτι που βλέπουμε και τόσο... συχνά στα γήπεδα.

Μην νομίζετε όμως ότι του χρειάστηκαν ιδιαίτερα αυτές οι πρόβες το βράδυ της Τρίτης. Το ματς έληξε 3-0 υπέρ της Τσάρλτον και στο παιχνίδι σφυρίχτηκαν 18 φάουλ ενώ τα συνολικά οφσάιντ ήταν μόλις 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ