ΣΤΗΛΕΣ

Η απίστευτη γκάφα οπαδού της Σέλτικ

GLASGOW, SCOTLAND - OCTOBER 01:  Celtic fans welcome the teams prior to the UEFA Champions League Group H match between Celtic and FC Barcelona at Celtic Park Stadium on October 1, 2013 in Glasgow, Scotland.  (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)
GLASGOW, SCOTLAND - OCTOBER 01: Celtic fans welcome the teams prior to the UEFA Champions League Group H match between Celtic and FC Barcelona at Celtic Park Stadium on October 1, 2013 in Glasgow, Scotland. (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images) GETTY IMAGES

Η "τρέλα" που κουβαλούν ορισμένοι οπαδοί για την αγαπημένη τους ομάδα τους οδηγεί πολλές φορές σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Δείτε τι έπαθε ένας φίλος της Σέλτικ ενόψει του ερχόμενου αγώνα των "κελτών" στο Europa League.

Στην ιστορία που ακολουθεί, πρωταγωνιστής είναι ένας οπαδός της Σέλτικ ονόματι Λίαμ, ο οποίος την περασμένο Πέμπτη πέταξε από τη Σκωτία με προορισμό τη Νορβηγία για να ενισχύσει διά ζώσης τις προσπάθειες των "κελτών" απέναντι στη Μόλντε, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η είδηση από μόνη της δεν προξενεί κάποιο τρομερό ενδιαφέρον αν δεν παρατηρήσει κανείς μία σημαντικη λεπτομέρεια: ο αγώνας της Σέλτικ στη Νορβηγία δεν ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη Πέμπτη, στις 15 Οκτωβρίου, αλλά για την ερχόμενη Πέμπτη στις 22 του μήνα!

Η αγγλική "Mirror" έκανε μάλιστα ακόμα περισσότερο... ρεζίλι τον οπαδό δημοσιεύοντας συνομιλία του με φίλο του μέσω Whatsapp. "Πηγαίνω στη Νορβηγία για τον αγώνα κόντρα στη Μόλντε", ήταν το μήνυμα του Λίαμ με την απάντηση να είναι η εξής: "Μα είναι την ερχόμενη εβδομάδα".

Η απίστευτη γκάφα οπαδού της Σέλτικ

Αυτό όμως δεν έπεισε τον εν λόγω οπαδό, ο οποίος εξήγησε το σκεπτικό του: "Με τη Φενέρμπαχτσε παίξαμε πριν από δύο εβδομάδες, την 1η Οκτωβρίου. Τα ματς για το Europa League γίνονται κάθε δύο εβδομάδες".

Η συνέχεια βρήκε τον φίλο του να τον συμβουλεύει να κοιτάξει την ημερομηνία του αγώνα στο εισιτήριο, με τον "άτυχο Λίαμ" να διαπιστώνει τότε το λάθος του αλλά να είνα πολύ αργά και έτσι λίγο αργότερα πήρε το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα.

Η ίδια η εφημεριδα αντιμετώπισε πάντως με αρκετό χιούμορ την όλη περιπέτεια του οπαδού των "καθολικών" και μέσα από κείμενό της του πρότεινε διάφορα μέρη για να επισκεφτεί για όσο διάστημα έμεινε στη Νορβηγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ