ΣΤΗΛΕΣ

Η απάντηση του Κλοπ σε Γερμανίδα δημοσιογράφο για την "πρώτη φορά"

Liverpool's coach Juergen Klopp gestures during the training session in preparation for upcoming Champions League's qualifier soccer match between 1899 Hoffenheim and FC Liverpool,  in the Rhein-Neckar-Arena in Sinsheim, Germany, Monday Aug. 14, 2017.  (Uwe Anspach/dpa via AP)
Liverpool's coach Juergen Klopp gestures during the training session in preparation for upcoming Champions League's qualifier soccer match between 1899 Hoffenheim and FC Liverpool, in the Rhein-Neckar-Arena in Sinsheim, Germany, Monday Aug. 14, 2017. (Uwe Anspach/dpa via AP) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος την Τρίτη (15/8) θα κάνει την 37η προπονητική του παρουσία σε ματς Champions League, έδωσε απίθανη απάντηση σε Γερμανίδα δημοσιογράφο που ζήτησε να ανακαλέσει στη μνήμη του την "πρώτη φορά". (video)

Η Χόφενχαϊμ υποδέχεται τη Λίβερπουλ (15/8, 21:45) για τα playoffs του Champions League και ο Γερμανός τεχνικός των "reds", Γιούργκεν Κλοπ, ρωτήθηκε από συμπατριώτισσά του δημοσιογράφο εάν θυμάται την "πρώτη φορά" του ως προπονητής σε ματς Champions League.

Η ερώτηση εμπεριείχε ολίγη... ασάφεια, ο Κλοπ (έκανε πως) δεν κατάλαβε την ερώτηση και αστειεύτηκε με τη δημοσιογράφο. Η ίδια, τότε, αναγκάστηκε να επαναλάβει με μεγαλύτερη σαφήνεια την ερώτηση προς τον προπονητή της Λίβερπουλ. Μπορεί η ατμόσφαιρα της συζήτησης να ήταν χαλαρή, αλλά ο Κλοπ παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να τα πάει καλύτερα από την πρώτη του φορά (εντός έδρας ισοπαλία 1-1 της Ντόρτμουντ με την Άρσεναλ). Απολαύστε το διάλογο και το video:

Δημοσιογράφος: "Πώς θυμάστε την πρώτη σας φορά;"

Κλοπ: "Ναι, ωραία. Πότε, ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε για την πρώτη σας φορά δημοσίως; Ελπίζω να τα πάω καλύτερα απέναντι στη Χόφενχαϊμ, από όταν τα πήγα τότε".

Δημοσιογράφος: "Εννοώ το πρώτο σας ματς στο Champions League..."

Κλοπ: "Ανησύχησα για τον τρόπο με τον οποίον κατάλαβα την ερώτησή σας"

Photo credits: Uwe Anspach/dpa via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ