ΣΤΗΛΕΣ

Η ανόητη αποβολή του Παουλάο!

Η ανόητη αποβολή του Παουλάο!

Ο αμυντικός της Μόζι Μίριμ - ομάδα στην οποία είναι ιδιοκτήτης και ποδοσφαιριστής ο Ριβάλντο - Παουλάο αποβλήθηκε για έναν εντελώς αλλόκοτο λόγο. Δείτε την ιστορία.

Είναι από τις πιο παράξενες αποβολές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Παουλάο δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το ματς της Μόζι Μίριμ με την Μπραγκαντίνο, όχι μόνο για την αποβολή του αλλά και το λόγο που έφερε αυτή.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μόζι Μίριμ, στην οποία είναι ιδιοκτήτης, πρόεδρος και ποδοσφαιριστής ο Ριβάλντο, ξεκίνησε το ματς με τη φανέλα η οποία έφερε τον αριθμό τέσσερα (4) στην πλάτη. Στο ημίχρονο, όμως, διέπραξε ένα λάθος.

Άλλαξε φανέλα. Η εμφάνιση ίδια, αλλά ο αριθμός πίσω δεν ήταν το "4". Ο Παουλάο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον αριθμό τρία (3) στην πλάτη, το οποίο είχε άλλος ποδοσφαιριστής στο πρώτο ημίχρονο. Κανείς δεν αντιλήφθηκε το συμβάν, παρά μόνο όταν πέρασαν έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Και τότε ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα και τον απέβαλε. Στο βίντεο, διακρίνεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Έντσον Ράμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ