ΣΤΗΛΕΣ

H Αμιάν έπαιξε με επιθετικό ένα... ρομπότ

PSG's Marco Verratti, right, challenges for the ball with Amien's Guessouma Fofana during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Aug. 5, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Marco Verratti, right, challenges for the ball with Amien's Guessouma Fofana during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Aug. 5, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP

Η νεοφώτιστη Αμιάν προσπάθησε με κάθε τρόπο να κοντράρει στα ίσα την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα της Ligue 1, χρησιμοποιώντας για ποδοσφαιριστή ακόμα και... ρομπότ. (PHOTO)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της στη Ligue 1, επικρατώντας με 2-0 της Αμιάν στο "Παρκ ντε Πρενς", το οποίο είχε φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τον Νεϊμάρ. Ωστόσο, πριν απ' την έναρξη του αγώνα, υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής της Αμιάν που κατάφερε να "κλέψει" λίγη απ' τη δόξα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο "Canal+", το οποίο είχε αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα, μετέτρεψε τον Μπασιμπού Κοϊτά σε... ρομπότ κατά την παρουσίαση της διάταξης της Αμιάν, αφού δεν είχε στην κατοχή του φωτογραφία του 23χρονου επιθετικού.

Όπως είναι λογικό, η εικόνα δεν άργησε να γίνει viral με τους χρήστες των social media να... εκθειάζουν την Αμιάν για την απόφασή της να χρησιμοποιήσει ρομπότ αντί για άνθρωπο προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Παρί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κοϊτά αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Αμιάν και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα μόλις το φετινό καλοκαίρι. Επομένως, υπάρχει μία δικαιολογία...

Photo Credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ