ΣΤΗΛΕΣ

Η αμήχανη στιγμή του Ντανίλο

Η αμήχανη στιγμή του Ντανίλο

Η μετακίνηση του Ντανίλο στη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε και επίσημα μέσω της παρουσίασής του όμως ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε ένα απρόοπτο την ώρα που προσπαθούσε να εντυπωσιάσει το κοινό των "μερένγκες"!

Η 9η Ιουλίου του 2015 ήταν μία από τις πλέον ευχάριστες ημέρες στην καριέρα του Ντανίλο καθώς ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του από την Πόρτο στη Ρεάλ μέσω της επίσημης παρουσίασής του από τους Μαδριλένους, ωστόσο θα έχει να θυμάται επίσης και μία στιγμή αμηχανίας που βίωσε φορώντας την εμφάνιση της νέας του ομάδας.

Η αμήχανη στιγμή του Ντανίλο

Αυτό έγινε όταν ο Βραζιλιάνος δεξιός φουλ-μπακ βγήκε στο χορτάρι του "Bernabeu" για να κάνει τα καθιερωμένα "γκελάκια" με τη μπάλα μπροστά στους οπαδούς, με το ξεκίνημα να μην είναι τόσο εντυπωσιακό καθώς είδε να του φεύγει το κοντρόλ με τη... μία.

Danilo manages five keepy-ups at his Real Madrid C.F. unveiling

Posted by 101 Great Goals.com on Thursday, July 9, 2015

Λίγο νωρίτερα ο Ντανίλο είχε τονίσει κατά την παρουσίασή του από τους "μερένγκες": "Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν τα πάντα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και τους οπαδούς για τα μηνύματά τους και την αγάπη τους. Είναι ένα παιδικό όνειρο, είναι μία από τις καλύτερες ημέρες στη ζωή μου.

Η αμήχανη στιγμή του Ντανίλο

Θα δίνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο γιατί παίζω μόνο για να κερδίζω. Σας ευχαριστώ όλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ