ΣΤΗΛΕΣ

Η Αϊντχόφεν περίμενε στο αεροδρόμιο παίκτη που υπέγραψε στην Σπόρτινγκ

Η Αϊντχόφεν περίμενε στο αεροδρόμιο παίκτη που υπέγραψε στην Σπόρτινγκ

Η Αϊντχόφεν είχε "κλείσει" τον δανεισμό του Λούμορ Αγκμπενιένου από την Πορτιμονένσε, ωστόσο ο παίκτης δεν πήγε ποτέ στην Ολλανδία, παρότι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Οι άνθρωποι της Αϊντχόφεν είχαν στηθεί στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και περίμεναν την πτήση από τη Λισαβόνα, ώστε να παραλάβουν τον Λούμορ Αγκμπενιένου, για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της μεταγραφής, ωστόσο ο 21χρονος αριστερός μπακ την ίδια ώρα βρισκόταν στα γραφεία της Σπόρτινγκ και υπέγραφε συμβόλαιο!

Η απίστευτη ιστορία που θυμίζει παλαιότερες εποχές εκτυλίχθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ολλανδία, με τους πρωτοπόρους της Eredivisie να αναζητούν απεγνωσμένα έναν οπισθοφύλακα για την πτέρυγα.

Μετά από την πώληση του Γέτρο Βίλενς το καλοκαίρι του 2017 στην Άιντραχτ Φρανκφούρτη, το κενό δεν αναπληρώθηκε, με τον δεξιοπόδαρο Τζόσουα Μπρένετ να παίρνει τη θέση του μέχρι στιγμής.

Στο πρόσωπο του νεαρού διεθνή Γκανέζου είχαν εντοπίσει το επόμενο αστέρι της ομάδας και από τη στιγμή που είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με την Πορτιμονένσε για τον δανεισμό του παίκτη, θεώρησαν ότι το νερό είχε μπει στο "αυλάκι".

Υπολόγιζαν χωρίς τα "λιοντάρια", όμως, που παραχώρησαν τον 23χρονο Αργεντινό Χονατάν Σίλβα στη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού και υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι έναντι 5.700.000 ευρώ.

Το πρώτο όνομα που ήρθε στο μυαλό των Πορτογάλων για την αναπλήρωση του κενού ήταν εκείνο του Αγκμπενιένου, με συνέπεια να έρθουν σε συμφωνία με την Πορτιμονένσε για αγορά αντί 2.500.000 ευρώ. Ο Γκανέζος δεν έφυγε ποτέ από την Πορτογαλία, υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών με την Σπόρτινγκ και άφησε τους ανθρώπους της Αϊντχόφεν να τον περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων του Σχίπολ.

"Ψάχναμε ένα αριστερό μπακ για καιρό και είναι ενοχλητικό που τα πράγματα πήγαν στραβά την τελευταία στιγμή. Μπορούσαμε και έπρεπε να τα πάμε καλύτερα", δήλωσε ο τεχνικός της Αϊντχόφεν, Φίλιπ Κόκου, στο "FOX Sports".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ