ΣΤΗΛΕΣ

Η... αηδιαστική φάρσα και τα "γαλλικά" του Σουάρες στον Νεϊμάρ

Η... αηδιαστική φάρσα και τα "γαλλικά" του Σουάρες στον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ θέλησε να πειράξει τον Σουάρες και του... πάσαρε μια τσίχλα του χωρίς ο Ουρουγουανός να καταλάβει τι είναι. Όταν το πήρε χαμπάρι, τον ξεκίνησε στα "γαλλικά" (VIDEO).

Περνάνε καλά στην Μπαρτσελόνα και φαίνεται. Για να υπάρχει καλή συνεργασία και να λειτουργεί καλά μια ομάδα στο χορτάρι, θα πρέπει και οι παίκτες να έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και να βγαίνει υγεία. Αν το οικογενειακό κλίμα συνδυάζεται με το ταλέντο των παικτών, τότε το αποτέλεσμα είναι άψογο, όπως στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα.

Οι MSN συνθέτουν μια από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές τριπλέτες όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο και στο χορτάρι κάνουν πράγματα μαγικά. Πέρα από τον Μέσι υπάρχουν και οι Νεϊμάρ - Σουάρες που πολλάκις έχουν κάνει "παπάδες" μαζί. Οι σχέσεις τους φαίνεται πως είναι άριστες, γι' αυτό και έχουν το θάρρος να κάνουν και πλάκες ο ένας στον άλλον.

Όπως αυτή του Βραζιλιάνου στον Ουρουγουανό, έστω και αν ήταν ολίγον τι... αηδιαστική. Διότι κακά τα ψέματα, κανείς δεν θέλει να βάλει στην παλάμη του μια μασημένη τσίχλα, ας είναι και της ίδιας του της μάνας. Ε αυτό έκανε ο Νεϊμάρ στον Σουάρες και μόλις το κατάλαβε ο Ουρουγουανός, τον ξεκίνησε στα "γαλλικά". Με γέλιο πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ