ΣΤΗΛΕΣ

Γυμνή στο Playboy η Κόρα Σουμάχερ

Γυμνή στο Playboy η Κόρα Σουμάχερ

Η Κόρα Σουμάχερ δεν πήρε και κατάκαρδα το χωρισμό της με τον μικρότερο αδερφό του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ. Απόδειξη η άκρως τολμηρή φωτογράφιση που δέχτηκε να κάνει για το Playboy (φωτογραφίες+videos).

Η Κόρα Σουμάχερ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί γυναίκα που περνάει απαρατήρητη. Τα 13 χρόνια άλλωστε που βρισκόταν στο πλευρό του Ραλφ Σουμάχερ φρόντιζε να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, με τις εμφανίσεις της στις πίστες της Formula 1 να προκαλούν... πανικό ελέω των ενδυματολογικών της προτιμήσεων.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο το ζεύγος Σουμάχερ δεν είναι πια μαζί μετά (έχουν πάντως ένα παιδί καρπό του έρωτά τους και του γάμου τους το 2002), ωστόσο η πληθωρική Κόρα για μία ακόμα φόρα κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Γυμνή στο Playboy η Κόρα Σουμάχερ
© EPA

Δεν χρειάστηκε να κοπιάσει πολύ: αρκούσε μία γυμνή φωτογράφιση για το διάσημο ανδρικό περιοδικό Playboy στην γερμανική του έκδοση, με την πρώην κυρία Σουμάχερ να δηλώνει:

Γυμνή στο Playboy η Κόρα Σουμάχερ
© SACHA HOCHSTETTER FOR PLAYBOY JUNE 2015

"Αυτή τη στιγμή της ζωής μου οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι βάλσαμο για την ψυχή μου. Δεν γνωρίζει για αυτή τη φωτογράφιση ο Ραλφ, γιατί θα έπρεπε να ξέρει άραγε, είναι ο πρώην σύζυγός μου".

Γυμνή στο Playboy η Κόρα Σουμάχερ

Στο πλαίσιο της ίδιας φωτογράφισης, η 38χρονη αποκάλυψε επίσης ότι έχει μακριά μαλλιά καθώς μισεί τα αυτιά της (!) ενώ το Playboy την παρουσίασε ως εξής: "Σας δείχνουμε αυτό που ο πρώην της δεν μπορεί πλέον να δει.

Έχει και καινούριους αερόσακους, αυτό δεν το γνώριζες Ραλφ..."

Η Κόρα Σουμάχερ ποζάρει για το γερμανικό Playboy:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ