ΣΤΗΛΕΣ

Γραφείο κηδειών τρολάρει τον Τότι!

Γραφείο κηδειών τρολάρει τον Τότι!

Η κόντρα του Φραντσέσκο Τότι με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι ενέπνευσε γραφείο κηδειών να "χρησιμοποιήσει" τον καπιτάνο της Ρόμα στο πλαίσιο διαφημιστικής της καμπάνιας! Δείτε τη σχετική φωτογραφία.

Απίστευτο και όμως ιταλικό: η διαμάχη του αρχηγού της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία οδήγησε στον αποκλεισμό του καπιτάνο από την αποστολή των Ρωμαίων για το κυριακάτικο ματς με την Παλέρμο έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα στην ποδοσφαιρική Ιταλία που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ακόμα και για γραφείο κηδειών!

Τις τελευταίες ώρες έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο μία φωτογραφία μίας ανθρώπινης φιγούρας με το δάχτυλο στο στόμα (κλασικός πανηγυρισμός Τότι) που φοράει τη τζαλορόσα φανέλα, με το μήνυμα να είναι το εξής:

Γραφείο κηδειών τρολάρει τον Τότι!

"Francè, senza di te sarà la morte del calcio", που σημαίνει: "Φράντσε, χωρίς εσένα θα είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου". Ίσως το εν λόγω σλόγκαν να φαντάζει μακάβριο, πάντως δεν αποκλείεται να έδωσε έστω για λίγο το χαμόγελο στον Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη επιρροή έχει τόσο στη Ρόμα όσο και στην ποδοσφαιρική Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ