ΣΤΗΛΕΣ

"Γλωσσόφιλο" του Ρονάλντο με τον Μέσι ενόψει clasico

Barcelona's Lionel Messi, right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ένας καλλιτέχνης του δρόμου επέλεξε να γιορτάσει την Ημέρα των Ερωτευμένων της Καταλονίας που συμπίπτει με το clasico βάζοντας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι να φιληθούν στο στόμα.

Ένα καταπληκτικό γκραφίτι βρίσκεται σε τηλεφωνικό θάλαμο της Βαρκελόνης, στην Πλάθα Καταλούνια, ενόψει της "Ημέρας των Τριαντάφυλλων", όπως είναι πιο γνωστή η μέρα του Αγίου Γεωργίου στην Καταλονία.

Μία ζωγραφιά του γνωστού στη χώρα καλλιτέχνη του δρόμου "TV Boy" απεικονίζει τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιασμένους να φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα κρατώντας τριαντάφυλλα, στο πλαίσιο των εορτασμών της ημέρας.

Στην Καταλονία, η μέρα του "Σαντ Τζορδί" κατέχει τον ρόλο της "Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου", με τους άντρες να προσφέρουν στις συντρόφους τους ένα τριαντάφυλλο και εκείνες με τη σειρά τους να δωρίζουν ένα βιβλίο, αφού η ίδια μέρα θεωρείται "Μέρα του Βιβλίου".

"Η αγάπη είναι τυφλή", είναι ο τίτλος του έργου από τον "TV Boy", το οποίο υλοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, με το clasico της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή.



Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ