ΣΤΗΛΕΣ

"Γλέντι" του Πανσερραϊκού στη Δημουλίδου για το Νόμπελ του Ντίλαν!

"Γλέντι" του Πανσερραϊκού στη Δημουλίδου για το Νόμπελ του Ντίλαν!

Η απόφαση της Σουηδικής Ακαδημίας να δώσει το Νόμπελ Λογοτεχνίας στον Μπομπ Ντίλαν προκάλεσε την... αντίδραση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η οποία μέσω facebook, έκανε λόγο για κατάφωρη αδικία απέναντι στην Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Ο Μπομπ Ντίλαν κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 2016, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Σουηδική Ακαδημία. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης τιμάται για τη δημιουργία νέων ποιητικών εκφράσεων στο πλαίσιο της σπουδαίας παράδοσης του αμερικανικού τραγουδιού, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Παρ' όλα αυτά, η απόφαση της Σουηδικής Ακαδημίας προκάλεσε την... αντίδραση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η οποία με χιουμοριστική διάθεση και μέσω facebook, έκανε λόγο για κατάφωρη αδικία απέναντι στην συντοπίτισσα και μυθιστοριογράφο, Χρυσηίδα Δημουλίδου.

"Κάπου εδώ πρέπει να πάρουμε θέση σαν επίσημος Πανσερραϊκός για την κατάφωρη αδικία της συντοπίτισσας μας Χρυσηίδας Δημουλίδου από την Σουηδική Ακαδημία!

Ας ελπίσουμε στο φετινό πρωτάθλημα να μην νιώσουμε και μεις τέτοια κατάφωρη αδικία! #Χρυσούλα_έχεις_το_Νομπελ_της_καρδιάς_μας #γκρεμίστε_την_παράγκα_του_Μπομπ_του_Ντίλαν #ο_Ντίλαν_και_η_Κολομβία_να_κερδάνε", ήταν το τρομερό σχόλιο των διαχειριστών της επίσημης σελίδας του Πανσερραϊκού.

Δείτε το ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το status του Πανσερραϊκού στο facebook είναι για όσκαρ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ