ΣΤΗΛΕΣ

Γλείφουν το αυτοκίνητό του, επειδή τον θαυμάζουν

Γλείφουν το αυτοκίνητό του, επειδή τον θαυμάζουν

Ο Devin Booker είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Kentucky. Μόνο που εισπράττει αυτή την αγάπη, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει στις ΗΠΑ, και δη το Kentucky. Βλέπετε, η αγάπη των φιλάθλων για τους παίκτες των "Wildcats" ξεπερνάει τα όρια. Σε τέτοιο βαθμό που ο Devin Booker αποκάλυψε ένα κάπως... περίεργο περιστατικό, το οποίο έζησε πρόσφατα. Τι έγινε; Όπως ανέφερε, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Kentucky Sports Radio, μία από τις κοπέλες που του ζήτησε αυτόγραφο, είπε να κάνει το κάτι παραπάνω, μόλις εκπληρώθηκε η επιθυμία της.

Κι αυτό το "κάτι παραπάνω" λοιπόν ήταν να γλείψει το αυτοκίνητό του. Ναι, καλά διαβάσατε. Η λεγάμενη εξέφρασε τη λατρεία της για τον πρωτοετή γκαρντ του Kentucky μέσω αυτής της κίνησης. Και σα να μην έφτανε αυτό, μόλις ο Devin Booker αποκάλυψε το περιστατικό, δημιουργήθηκε ένα νέο trend εντός του κολεγίου.

Οι κοπέλες του Kentucky άρχισαν να ανεβάζουν στο twitter φωτογραφίες που γλείφουν το αυτοκίνητο του νεαρού. Όπως μπορείτε να δείτε...

Γλείφουν το αυτοκίνητό του, επειδή τον θαυμάζουν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ