ΣΤΗΛΕΣ

"Γκρέμισαν" ηλικιωμένο στο 2-2 της Μίλαν με την Ίντερ

Milan's fans show a banner welcoming the team's new Chinese owners during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Μίλαν, Ίντερ, οπαδοί AP

Η Μίλαν μόλις έχει ισοφαρίσει σε 2-2 την Ίντερ στο 90'+7' και οπαδοί ττων "ροσονέρι" που έβλεπαν το ματς σε μπαρ του Μιλάνου "σώριασαν" στο πάτωμα έναν ηλικιωμένο. (VIDEO).

Η εξέλιξη του Derby della Madonnina ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ ήταν συγκλονιστική. Οι "νερατζούρι" προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι "ροσονέρι" ισοφάρισαν σε 2-2. Στο 83' ο Ρομανιόλι μείωσε σε 2-1 και στο 90'+7' ο Σαπάτα έφερε το ματς στα ίσια.

Οπαδοί της Μίλαν που έβλεπαν το παιχνίδι σε μπαρ της πόλης "εξερράγησαν" με το τέρμα του Κολομβιανού στόπερ και πάνω στον ενθουσιασμό τους "γκρέμισαν" στο πάτωμα έναν ηλικιωμένο που παρακολουθούσε τον αγώνα.

Έπεσε από την καρέκλα του, έγινε κατακόκκινος από την πίεση που ένιωσε κατά την πτώση και μπορεί στην αρχή να θύμωσε, αλλά μετά τον έπιασαν τα γέλια... Δείτε το video:

(AP Photo/Antonio Calanni)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ