ΣΤΗΛΕΣ

Γκολάρα και special πανηγυρισμός για Ντοναντέλ

Γκολάρα και special πανηγυρισμός για Ντοναντέλ

Το πρώτο του γκολ του Μάρκο Ντοναντέλ με τη φανέλα της Μόντρεαλ Ίμπακτ είναι κάτι παραπάνω από ξεχωριστό. Δείτε πώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά και τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό μαζί με την κόρη του (video).

Ο Μάρκο Ντοναντέλ είχε αποκτηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο ως ελεύθερος από τη Μόντρεαλ Ίμπακτ όμως όλους αυτούς τους μήνες δεν είχε καταφέρει να γευτεί τη χαρά ενός γκολ με τη νέα του ομάδα, με τη θέση του να μην τον "βοηθάει" άλλωστε από τη στιγμή που καλύπτει αυτή του αμυντικού μέσου.

Όλα αυτά όμως ίσχυαν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον 32χρονο Ιταλό άσο όχι μόνο να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά να το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεσηκώσει τους πάνω από 15.000 φιλάθλους της ομάδας του που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Saputo Stadium" για τον αγώνα κόντρα στην Κολόμπους Κριού.

Μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε πλασαριστά από τα αριστερά στο 8ο λεπτό, ο άλλοτε άσος των Φιορεντίνα και Νάπολι έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και εξαπέλυσε έναν δεξιό "κεραυνό" από απόσταση 30 μέτρων που κατέληξε στο "Γ" της αντίπαλης εστίας!

Αμέσως μετά το εκπληκτικό του γκολ ο Ντοναντέλ διέσχισε το μισό γήπεδο, πήδηξε πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες και αγκάλιασε και φίλησε την μοναχοκόρη του Μπεατρίς η οποία φορούσε τη φανέλα της Μόντρεαλ με το όνομα του μπαμπά της στην πλάτη. Από τον περασμένο Δεκέμβριο ζούσε στο Μόντρεαλ χωρίς την οικογένειά του και η επίσκεψή της κόρης του πριν λίγο καιρό δεν θα μπορούσε να μην τον συγκινήσει...

Γκολάρα και special πανηγυρισμός για Ντοναντέλ

"Έφτασαν 20 ημέρες πριν. Η οικογένειά μου είναι εδώ, οπότε τους σκέφτηκα αμέσως. Πριν από το παιχνίδι η Μπεατρίς μου είχε πει "Σε παρακαλώ βάλε ένα γκολ". Αλλά μου το ζητάει αυτό πριν από κάθε παιχνίδι. Ήταν υπέροχη η αίσθηση όταν σκόραρα. Είμαι πάντως υποχρεωμένος να πετυχαίνω όμορφα γκολ επειδή λόγω του ρόλου πρέπει πάντα να κάνω σουτ από μακριά", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μόντρεαλ Ίμπακτ, Φρανκ Κλόπας, δήλωσε μέτα το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε την ομάδα του να επικρατεί με 3-0 (τα άλλα δύο γκολ από τον Οντούρο στο 5' και στο 80'):

"Ήταν κάτι το φανταστικό. Τη στιγμή που πήρε τη μπάλα, γύρισα και είπα στα παιδιά στον πάγκο ότι είναι γκολ. Επειδή έχει εξαιρετικό σουτ με το δεξί του πόδι. Βρίσκει ολοένα και περισσότερο το ρυθμό του".

Δείτε το γκολ και το συγκινητικό πανηγυρισμό του Ντοναντέλ

Μόντρεαλ Ίμπακτ - Κολόμπους Κριού 3-0 (Highlights)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ