ΣΤΗΛΕΣ

Γκάφα στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του Σβάινσταϊγκερ

The Chicago Fire's new player Basitan Schweinsteiger smiles as he listens to a question during a press conference at the The PrivateBank Fire Pitch in Chicago, Wednesday, March 29, 2017. (AP Photo/Nam Y. Huh)
The Chicago Fire's new player Basitan Schweinsteiger smiles as he listens to a question during a press conference at the The PrivateBank Fire Pitch in Chicago, Wednesday, March 29, 2017. (AP Photo/Nam Y. Huh) AP

Σε γκάφα υπέπεσε δημοσιογράφος στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Τι ρώτησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Chicago Fire και ποια ήταν η απάντηση που έλαβε.

Στο Σικάγο βρίσκεται απ' την Τετάρτη (29/3) ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, ο οποίος ταξίδεψε ως την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, Chicago Fire.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο 32χρονος Γερμανός έτυχε υποδοχής... ήρωα, σκορπώντας χαμόγελα στους φιλάθλους του συλλόγου. Όπως ήταν λογικό, στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με ερώτηση δημοσιογράφου να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να αποδεικνύεται τεράστια γκάφα!

Για την ακρίβεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Σβάινσταϊγκερ εάν με την έλευση του στην ομάδα είναι εφικτός ο στόχος για την κατάκτηση του... Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην αρχή, ο Σβάινσταϊγκερ χαμογέλασε, ενώ στη συνέχεια τον διόρθωσε, λέγοντας ότι λέγεται "Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων".

Βέβαια, η λύση ήρθε απ' τους εκπροσώπους της ομάδας, οι οποίο τόνισαν ότι η Chicago Fire δεν παίρνει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και στρέφει το βλέμμα της στο MLS Cup. Ύστερα από μερικά λεπτά ασυνεννοησίας ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε απάντηση στο ερώτημα, τονίζοντας:

"Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι πάντα ρεαλιστικό. Επίσης, πάντα πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας, στην οποία αγωνίζομαι. Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ακόμα και την καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Έχω βιώσει πολλά στην καριέρα μου κι έχω καταλάβει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Για να απαντήσω στο ερώτημά σου, δεν είμαι εδώ για να πω 'θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα'. Δεν είναι αυτός ο τρόπος μου. Θέλουμε να νικήσουμε στο επόμενο ματς. Πηγαίνουμε αγώνα-αγώνα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά".

Photo credits: AP Photo/Nam Y. Huh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ