ΣΤΗΛΕΣ

Γκάφα ολκής από τον Κάρολ

Γκάφα ολκής από τον Κάρολ

Για να δεχθείς αυτό το γκολ θέλει προσπάθεια. Πολύ προσπάθεια. Ο Ρόι Κάρολ πάντως το κατάφερε με στυλ. Και μάλιστα με την πρώτη. Δείτε το βίντεο.

Συνήθως γίνεται λόγος για γκολ "σπάνιας ομορφιάς". Μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για μια... γκάφα; Κρίνοντας από το παρακάτω βίντεο, ναι μπορεί.

Η Κέμπριτζ υποδέχθηκε την Νοτς Κάουντι για την 20η αγωνιστική της League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Κάμπελ στο 24' έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, με τον Κορ να ισοφαρίζει στο 50' σε 1-1 για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το ρολόι σημάδευε το 77ο λεπτό της αναμέτρησης και η μπάλα βρισκόταν στην ασφάλεια της αγκαλιάς του Ρόι Κάρολ. Ο πολύπειρος γκολκίπερ έψαξε δεξιά, έψαξε αριστερά και τελικά έκανε νόημα στους συμπαίκτες του να ανέβουν για να δώσει με βολέ συνέχεια στο παιχνίδι.

Και ο Ρόι το έκανε. Με στυλ. Το μόνο που δεν υπολόγισε σωστά ήταν η πλάτη του Γουίλιαμσον που ήταν ακριβώς μπροστά του. Η μπάλα γκέλαρε επάνω στον επιθετικό της Κέμπριτζ, πήρε ύψος και βασανιστικά έσκασε στο έδαφος τέσσερις φορές. Η τελευταία ήταν ακριβώς μέσα από την γραμμή του τέρματος.

Η Κέμπριτζ με αυτό τον τρόπο προηγήθηκε στο σκορ και τελικά πήρε τη νίκη με 3-1, χάρη σε ένα ακόμη τέρμα, αυτό του Μπέρι στο 87'. Σίγουρα πάντως οι γηπεδούχοι οφείλουν πολλά για την επιτυχία τους στον Ρόι Κάρολ...

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ