ΣΤΗΛΕΣ

Γιώργος Καμίνης vs Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Γιώργος Καμίνης vs Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έπαιξε μπάσκετ μαζί με παιδιά και τον άσο του Παναθηναϊκού Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (VIDEO) στα εγκαίνια του ανακαινισμένου ανοιχτού γηπέδου στο Παγκράτι μπροστά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Το Σάββατο (2/4) ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε συνεργασία με την Euroleague, εγκαινίασε τα ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ στο Παγκράτι - και ακολούθως η Euroleague άλλο ένα στα Σεπόλια - σε μία εκδήλωση όπου έδωσαν το "παρών" γνωστοί άσοι της πορτοκαλής θεάς μεταξύ των οποίων οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο κ. Καμίνης, μάλιστα αφού φόρεσε το αναμνηστικό μπλουζάκι της Euroleague, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον άσο του Παναθηναϊκού Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και όχι μόνο! Κι αυτό γιατί για μερικά λεπτά αγωνίστηκε στο νέο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ μπροστά στην εκκλησία του προφήτη Ηλία στο Παγκράτι ως συμπαίκτης με τον υπεύθυνο Νεολαίας και Άθλησης, Χρήστο Τεντόμα. Κι όσο για την αντίπαλη ομάδα εκτός του διεθνή Σέρβου σέντερ του Παναθηναϊκού μέλος της ήταν και ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ακόμη στη συνέχεια τη θέση των κ.κ. Καμίνη και Ντεντόμα πήρανε οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Δείτε τον Δήμαρχο εν δράσει (η προσπάθεια απέναντι στον Ραντούλιτσα, στο 0:58)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ