ΣΤΗΛΕΣ

"Γιορτή κατεδάφισης"

"Γιορτή κατεδάφισης"

Η Ραπίντ Βιέννης πρόκειται να κατεδαφίσει το γήπεδο της, "Γκέρχαρντ Χάναπι", το προσεχές Σάββατο και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φιλάθλους της, να συμμετάσχουν.

Μέσω ανοιχτής πρόσκλησης προς όλους τους οπαδούς της, η διοίκηση της Ραπίντ Βιέννης, κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στην κατεδάφιση του "Γκέρχαρντ Χάναπι", που θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο.

Ο σύλλογος θα διαθέσει κομμάτια από τους πάγκους και από το χορτάρι στους φιλάθλους της ομάδας, ως "αντάλλαγμα αναμνήσεων από την ένδοξη ιστορία του στη διάρκεια των χρόνων".

Αναλυτικά οι φίλαθλοι της ομάδας που θα είναι επί τω έργω, μπορούν να αποκτήσουν κάποια από τις θέσεις έναντι ποσού μικρότερου των 20 ευρώ, μία λωρίδα από τα δίχτυα έναντι 19 ευρώ, ένα τμήμα του τοίχου "Block West" (τομέας όπου βρισκόταν η μασκότ) έναντι 8 ευρώ και ένα κομμάτι από το χορτάρι έναντι 5 ευρώ.

Οι τιμές για τη "Γιορτή της κατεδάφισης" που θα εορταστεί το Σάββατο ξεκινούν από 19,77, συμβολικά καθώς το 1977 είναι η χρονιά που άνοιξε τις πύλες του το "Γκέρχαρντ Χάναπι".

Η Ραπίντ Βιέννης ετοιμάζεται για την ανέγερση ενός νέου γηπέδου, χωρητικότητας 22.000 θέσεων, που θα φέρει το όνομα Allianz και θα ολοκληρωθεί το 2016, ενώ μέχρι τότε θα αγωνίζεται στο "Έρνστ Χάπελ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ