ΣΤΗΛΕΣ

Γιαγιά εισέβαλε στο γήπεδο για να... λιποθυμήσει υπέρ του Παναμά

Panama's Roman Torres, below, celebrates his goal against Costa Rica at a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Panama City, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Arnulfo Franco)
Panama's Roman Torres, below, celebrates his goal against Costa Rica at a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Panama City, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Arnulfo Franco) AP PHOTO/ARNULFO FRANCO

Η πρόκριση του Παναμά στο Μουντιάλ του 2018 έγραψε ιστορία, όπως και η γιαγιά που αποφάσισε να εισβάλει στο γήπεδο για να... λιποθυμήσει και να κερδηθεί χρόνος στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα! (VIDEO)

Η εθνική ομάδα του Παναμά προκρίθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας για πρώτη φορά στην ιστορία της και αυτό θα μείνει στην ιστορία. Όπως όμως και τα μέσα που "επιστρατεύτηκαν" για να κατακτηθεί η μεγάλη επιτυχία για τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.

Δεν ήταν μόνο το απίστευτο σπριντ ενός αναπληρωματικού της εθνικής Παναμά, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει μερικά δευτερόλεπτα παρεμποδίζοντας τον αντίπαλο της Κόστα Ρίκα να εκτελέσει το πλάγιο. Ήταν και μια γιαγιά, η οποία αποφάσισε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο για να κερδηθούν πολύτιμα δευτερόλεπτα.

Όταν μάλιστα οι σεκιούριτι επιχείρησαν να την πιάσουν, εκείνη έκανε ότι λιποθύμησε! Υπενθυμίζεται ότι ο Παναμάς επικράτησε 2-1 των Κοσταρικανών και πανηγύρισε την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ