ΣΤΗΛΕΣ

Για την ανατροπή η Βαλένθια, με έξι παίκτες

Για την ανατροπή η Βαλένθια, με έξι παίκτες

Πάνω στο σημείο που η Βαλένθια πάλευε για την ανατροπή κόντρα στη Μπιλμπάο, ο κόουτς Κάρλες Ντουράν είπε να ρίξει στο παρκέ τον Ρομέιν Σάτο. Μόνο που δεν έβγαλε κάποιον άλλον, με αποτέλεσμα η ομάδα του να έχει έξι παίκτες στο παρκέ (video).

Με την ήττα να μοιάζει πολύ κοντά και τη Μπιλμπάο να βρίσκεται στο +5 (78-73), η Βαλένθια είχε μία τελευταία ευκαιρία για την ανατροπή, με περίπου μισό λεπτό για το τέλος. Τότε ήταν που ο προπονητής της Βαλένθια, Κάρλες Ντουράν, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι... διαφορετικό για να μπερδέψει τους αντιπάλους του. Έβαλε έξι παίκτες στο παρκέ, στην... πεντάδα!

Ο Ρομέιν Σάτο ήταν αυτός που περίσσευε για τους "πορτοκαλί", οι οποίοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην επίθεση που είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να αποχωρεί -ωσάν βρεγμένη γάτα- μόλις κατάλαβε το λάθος του. Το αυτό αντιλήφθηκε -με μια σχετική καθυστέρηση- ο Άλεξ Μουμπρού, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να βρει το δίκιο του εκείνη τη στιγμή. Πάλι καλά, για τον ίδιο και την ομάδα του, το unfair της Βαλένθια δεν στάθηκε ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Δείτε τι έγινε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ