ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Γήπεδο-λίμνη σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Βραζιλίας

Γήπεδο-λίμνη σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Βραζιλίας

H αναμέτρηση μεταξύ της Κεϊμάντος και της Σέρα Μακαένσε πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρά το γεγονός πως τεράστιες λίμνες είχαν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου! (VIDEO)

Τρομερές εικόνες σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Βραζιλίας μεταξύ της Κεϊμάντος και της Σέρα Μακαένσε. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε κανονικά, με τη Μακαένσε να επικρατεί με 4-2 της αντιπάλου της, παρά το γεγονός πως τεράστιες λίμνες είχαν καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου.

Ο διαιτητής του παιχνιδιού, Πέντρο Μαρτίνς αρνήθηκε να αναβάλλει το ματς, παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση, με συνέπεια οι ποδοσφαιριστές να αδυνατούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Σε πολλά σημεία η μπάλα κολλούσε, ενώ σε άλλα οι παίκτες επιχειρούσαν ψηλές μπαλιές προκειμένου να αναπτυχθούν σωστά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε το VIDEO:

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24