ΣΤΗΛΕΣ

Γενέθλια... ενός έτους έκανε για τον εαυτό του ο Μπεν Αρφά

PSG's Hatem Ben Arfa controls the ball during a French League One soccer match Paris-Saint-Germain against Saint-Etienne at Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Sept. 9, 2016. (AP Photo/Michel Euler)
Μπεν Αρφά (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά συμπλήρωσε χρόνο χωρίς να δώσει επίσημο ματς με την Παρί Σεν-Ζερμέν και αποφάσισε να το γιορτάσει, κάνοντας γενέθλια... ενός έτους. (PHOTO).

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παρί Σεν-Ζερμέν ο Μπεν Αρφά ήταν στις 5 Απριλίου 2017. Από τότε μέχρι σήμερα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν έχει ξαναπαίξει σε επίσημο παιχνίδι. Συμπληρώθηκε ένας χρόνος και ο 30χρονος είπε να το... γιορτάσει.

Ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία που τον δείχνει να έχει βάλει πάνω σε γλυκό ένα κεράκι με τον αριθμό "1", το οποίο συμβολίζει το χρόνο που πέρασε δίχως να... ιδρώσει τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

"Χαρούμενα γενέθλια για εμένα. Γιορτάζω ένα χρόνο... αποκλεισμού" έγραψε στον λογαριασμό του με χιούμορ ο Χατέμ Μπεν Αρφά, το όνομα του οποίου γράφτηκε για τον Ολυμπιακό, αν και ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα ή στην Τουρκία.

Γενέθλια... ενός έτους έκανε για τον εαυτό του ο Μπεν Αρφά

Το συμβόλαιό του στην Παρί εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο, οπότε και θα αποφασίσει για τη νέα του ομάδα.

Joyeux anniversaire à moi , 1 an de placard ça se fête

A post shared by Hatem Ben Arfa (@hatembenarfaofficiel) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ