ΣΤΗΛΕΣ

Φυλάκισε τους διαιτητές στο γήπεδο!

Φυλάκισε τους διαιτητές στο γήπεδο!

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία, με τον πρόεδρο της Τράμπζονσπορ να "φυλακίζει" για αρκετές ώρες στο γήπεδο τους διαιτητές του αγώνα με την Γκαζιάντεπσπορ και να χρειάζεται η παρέμβαση του Ταγίπ Ερντογάν για την απελευθέρωσή τους!

Τράμπζονσπορ και Γκαζιάντεσπορ αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος, σε ένα ματς που δεν βγήκε χαμένη καμία από τις δύο ομάδες αλλά ο διαιτητής Σαχάν και οι βοηθοί του.

Και αυτό γιατί έμειναν κλειδωμένοι για πάνω από τέσσερις ώρες στο εσωτερικό του γηπέδου μαζί με αρκετά μέλη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με το αφεντικό της Τράμπζονσπορ, Ιμπραχίμ Χατσιοσμάνογλου, να δίνει τη σχετική εντολή όντας τσαντισμένος για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του!

"Εάν πρέπει να πεθάνουμε, θα πεθάνουμε ως άνδρες αλλά δεν θα ζήσουμε ποτέ ως γυναίκες", δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Τραπεζούντας, ο οποίος πάντως δεν παρακολούθησε διά ζώσης το ματς και φέρεται να έδωσε την εντολή για την "τιμωρία" των διαιτητών μέσω τηλεφώνου.

Φυλάκισε τους διαιτητές στο γήπεδο!

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης χρειάστηκε η τηλεφωνική παρέμβαση του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν για να παύσει η ομηρία, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας για τη διελεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ