ΣΤΗΛΕΣ

Φρύδια, Sakis και Καίτη Γαρμπή!

Φρύδια, Sakis και Καίτη Γαρμπή!

Ο Σισέ έκανε άλλη μία εκκεντρική εμφάνιση και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα σχόλια του σημερινού τύπου για τη φούστα του αλλά και το σκετσάκι των Α.Μ.Α.Ν. για την αντίστοιχη εμφάνιση πριν χρόνια του... Σάκη Ρουβά! (photos+videos)

"Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για αυτό που ετοιμάζει ο Τζιμπρίλ σήμερα", έγραψε στο Twitter της η Τζουντ Σισέ, σύζυγος του Γάλλου ποδοσφαιριστή, προαναγγέλοντας την εμφάνιση του με φούστα στα βραβεία Status όπου τιμήθηκε ως αθλητής της χρονιάς.

Δικαιώθηκε; Διαβάστε τα σχόλια του ελληνικού τύπου και κρίνεται αν η Ελλάδα αντέχει τις ενδυματολογικές επιλογές του Τζιμπρίλ παραμονές ενός ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Το σίγουρο είναι ότι τον Γάλλο τον έχει προλάβει εδώ και χρόνια ο... Sakis, αλλά και οι Νίνο, Μαζωνάκης!

Να ξεκινήσουμε λοιπόν από την Πράσινη που... " Τα 'δειξε και τα αέρισε ο εραστής του Ολυμπιακού τα... φρύδια του λίγο πριν το Φάληρο" και μέσα αναφέρει πως " ο Σισέ που τα έχει ένα τόνο τα φρύδια, φοράει ό,τι γουστάρει γιατί είναι μάγκας, άντρακλας και σταρ".

Η απάντηση του Γαύρου έχει Γιουροβίζιον, Σάκη αλλά και Καίτη Γαρμπή! " Ο Σισέ ζήλεψε τον Σάκη, στείλτε τον στην Eurovision" αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ θυμάται στον τίτλο και ένα τραγούδι της Γαρμπή " Με σημαία μου μια φούστα":

Πρωτοσέλιδος τίτλος και για τον Πρωταθλητή με το στιχάκι " Ελα με το φουστάκι και στο Καραϊσκάκη", ενώ δηλώνει και δικαιωμένη για το πρωτοσέλιδο της την Κυριακή με τον Τζιμπρίλ στα... τέσσερα.

Αντίθετα η τρίτη εφημερίδα με "ερυθρόλευκη" απόχρωση, το Φως , δεν κάνει ούτε μία αναφορά στην πρώτη της σελίδα Κανένα πρωτοσέλιδο χτύπημα ούτε και στο "πράσινο" Derby , όπως και στις Ωρα και Φίλαθλο .

Στα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα υπάρχουν αναφορές με λέξεις όπως "εκκεντρικός" στη Sportday ή "εξτρίμ" από το Goal , ενώ την ίδια ώρα "τρέλανε" κόσμο θεωρεί η Γάτα ενώ η Εξέδρα το χαρακτηρίζει ως το ντύσιμο της χρονιάς!

Τέλος η Score Live αναφέρει απλά την είδηση για την μαύρη φούστα την οποία όπως αναφέραμε έχει προλάβει εδώ και χρόνια να τη φορέσει στην Ελλάδα ο Σάκης Ρουβάς:

Φρύδια, Sakis και Καίτη Γαρμπή!

Θυμηθείτε πως την είχαν σχολιάσει τότε οι Α.Μ.Α.Ν:

Πέρα από το Σάκη, με φούστα έχουμε δει πριν τον Σισέ και τους Μαζωνάκη και Νίνο στην πίστα:

Φρύδια, Sakis και Καίτη Γαρμπή!
Φρύδια, Sakis και Καίτη Γαρμπή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ