ΣΤΗΛΕΣ

Φλέτσερ κρασάτος

Φλέτσερ κρασάτος

Ένα απρόοπτο είχαμε στον αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού φίλαθλος των γηπεδούχων πέταξε κρασί στον πάγκο των φιλοξενούμενων με τον Ντάρεν Φλέτσερ να είναι ο άτυχος της υπόθεσης.

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα γήπεδα να πέφτουν διάφορα αντικείμενα στους πάγκους των ομάδων. Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στα προηγμένα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Αυτή τη φορά όμως συνέβη και στα γήπεδα της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε και η Άρσεναλ, στον αγώνα της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένας φίλαθλος της πέταξε στον πάγκο των φιλοξενούμενων ένα ποτήρι κρασί.

Το συμβάν έγινε στο 56ο λεπτό αμέσως μετά το αυτογκολ του Γκιμπς με το οποίο μπήκε μπροστά στο σκορ η Γιουνάιτεντ. Ένας φίλαθλος πέταξε στον πάγκο το ποτήρι με το κρασί με τον Ντάρεν Φλέτσερ να είναι ο άτυχος της υπόθεσης και να γίνεται κρασάτος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το συμβάν καταγράφηκε στις κάμερες ασφαλείας και η αντίδραση των σεκιούριτι ήταν άμεση αφού συνελήφθη ο φίλαθλος. Το πιθανότερο είναι να του επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο κάτι που προβλέπεται από τον κανονισμό του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ