ΣΤΗΛΕΣ

Φίλαθλος της Γιουβέντους "αρρώστησε" για να δει τον αγώνα από το παράθυρο του νοσοκομείου

Φίλαθλος της Γιουβέντους "αρρώστησε" για να δει τον αγώνα από το παράθυρο του νοσοκομείου

Ένας φίλαθλος της Γιουβέντους εισήχθη στο νοσοκομείο του Κροτόνε, όχι επειδή ήταν άρρωστος, αλλά για να δει τον αγώνα των δύο ομάδων στο γειτονικό γήπεδο!

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος για την ομάδα του; Μέχρι το νοσοκομείο. Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται καν νοσηλεία. Αυτό επιχείρησε να πράξει ένας τιφόζο της Γιουβέντους, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο του Κροτόνε, πριν από την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τους "μπιανκονέρι" (νίκη των νταμπλούχων Ιταλίας με 2-0).

Τα εισιτήρια για το στάδιο "Έτζιο Σίντα" είχαν εξαντληθεί για την πρώτη "μονομαχία" των δύο ομάδων στην ιστορία της Serie A και ο πανούργος οπαδός προσποιήθηκε τον άρρωστο, ώστε να εισαχθεί στο νοσοκομείο "Σαν Τζιόβανι ντι Ντίο", που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γήπεδο.

Το προσωπικό του νοσοκομείου, όμως, τον έδιωξε, αφού αντιλήφθηκε ότι δεν συνέτρεψε λόγος νοσηλείας. Εξάλλου, είναι... εκπαιδευμένο σε τέτοια περιστατικά, αφού ακριβώς πριν από δέκα χρόνια, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά για τη Serie B, φίλοι της "γηραιάς κυρίας" είχαν επιλέξει το ίδιο κόλπο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, από τα παράθυρα του νοσοκομείου.

Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας του αγώνα θα επιτρέπει την παρουσία μόνο ασθενών στους χώρους του και δεν θα επιτρέπονται επισκέπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ