ΣΤΗΛΕΣ

Φίλαθλοι με.. ακραίο θυμό και φαντασία

Φίλαθλοι με.. ακραίο θυμό και φαντασία

Δείτε βίντεο του "Copa 90" που παρουσιάζει φιλάθλους που εκφράζουν τον θυμό και την αγανάκτησή του με τρόπο... ακραίο. Αν μη τι άλλο, όταν ο θυμός συνδυάζεται με φαντασία, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο.

Πρόκειται για πέντε χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου οι φίλαθλοι αντέδρασαν για κάτι που δεν τους άρεσε. Άλλες είχαν φαντασία και άλλες ήταν ολίγον τι... ακραίες. Όπως και να 'χει, δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ και το "Copa 90" έφτιαξε ένα βίντεο ποτ-πουρί, που τις παρουσιάζει όλες μαζεμένες.

Οι φίλαθλοι της Βασιλείας αντέδρασαν για την ώρα που ξεκίνησε ματς της ομάδας τους, επειδή έπρεπε να μπει σε καλύτερη ώρα ένα ματς του Ρότζερ Φέντερερ στο τένις, πετώντας εκατοντάδες μπαλάκια του τένις, προκαλώντας την διακοπή από τον ρέφερι.

Οι φίλοι της Μάγκντεμπουργκ επιστράτευσαν χαρτόνια σε σχήμα... βέλους, ώστε να δείξουν στους παίκτες τους το που πρέπει να στοχεύουν για να σκοράρουν, αντιδρώντας έτσι στην αφλογιστία τους, ενώ αυτοί της Ράγιο χρησιμοποίησαν τους... Simpsons για να δείξουν στην La Liga ότι δεν ήθελαν να δίνει η ομάδα τους όλα τα εντός έδρας ματς την Δευτέρα το βράδυ.

Από 'κει και πέρα, οι οπαδοί της Ίντερ στις 6 Μαΐου 2001 πέταξαν... βέσπα στο ματς με την Αταλάντα, ενώ ένας φίλος της Φενέρμπαχτσε μπήκε με... μαχαίρι στον αγωνιστικό χώρο σε ντέρμπι με τη Γαλατάσαραϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ