ΣΤΗΛΕΣ

Φήμες για φλερτ Μπερλουσκόνι-Ιντσάγκι και... διάψευση

Φήμες για φλερτ Μπερλουσκόνι-Ιντσάγκι και... διάψευση

Η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι "πουλάει" τόσο στην Ιταλία που κάποιοι της χρέωσαν σχέση ακόμα και με τον προπονητή της Μίλαν Φιλίπο Ιντσάγκι. Διαβάστε πώς αντέδρασαν σε αυτά τα δημοσιεύματα.

Μερικές φορές γίνεται λόγος για τα "απίστευτα" πρωτοσέλιδα με τα οποία εμφανίζονται συχνά-πυκνά ελληνικά σκανδαλοθηρικά έντυπα , όμως μην νομίζει κανείς ότι το γεγονός αυτό δεν είναι κανόνας και στις άλλες χώρες.

Όπως για παράδειγμα στη γειτονική Ιταλία όπου για λίγες ώρες το διαδίκτυο "πήρε φωτιά" από κόσμο που θέλησε να σχολιάσει δημοσιεύματα κουτσομπολίστικων εντύπων που άφηναν να εννοηθεί πως το νέο αμόρε της Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι είναι ο... Φιλίπο Ιντσάγκι!

Στο παρελθόν η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε συνδεθεί ερωτικά με παίκτη της Μίλαν, τον Αλεσάντρε Πάτο, όμως αυτή τη φορά κάποιοι ρεπόρτερ απλά επιχείρησαν να ρίξουν άδεια δίχτυα για να πιάσουν γεμάτα.

Φήμες για φλερτ Μπερλουσκόνι-Ιντσάγκι και... διάψευση

Αυτό φαίνεται από την ακαριαία αντίδραση των δύο "θιγόμενων" της υπόθεσης, με τον Ιντσάγκι και την Μπερλουσκόνι να εκδίδουν σκληρή ανακοίνωση λέγοντας τα εξής:

"Η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι και ο Φιλίπο Ιντσάγκι έχουν εξουσιοδοτήσει τους δικηγόρους τους για να προσφύγουν μέσω της δικαιοσύνης κόντρα στα μέσα ενημέρωσης που θα αναφέρουν ως είδηση τον υποτιθέμενο δεσμό τους.

Η είδηση είναι ψευδής και 100% αποκύημα φαντασίας κάποιων", αναφέρει χαρακτηριστική η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ