ΣΤΗΛΕΣ

Φάντασμα, φάντασμα!

Φάντασμα, φάντασμα!

Ο Μάτι Τέιλορ στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι έπεσε σε μια φάση, λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα ή κάποιο φάντασμα. Όπως και να 'χει, ήταν ένα περίεργο βίντεο.

Τι να έπαθε ο Μάτι Τέιλορ; Και επειδή δεν έχουμε τον Δημοσθένη Λιακόπουλο να μας εξηγήσει γι' αυτούς που ζουν ανάμεσά μας και είναι αόρατοι, προσπαθούμε να δώσουμε μια άλλη ερμηνεία, περισσότερο αληθοφανή για το πως έπεσε κάτω ο άσος της Γουέστ Χαμ, λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Να γλίστρησε, είναι λιγάκι δύσκολο. Να του έγινε παράβαση, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Να του συνέβη κάτι παθολογικό, αποκλείεται και ο λόγος είναι ότι σηκώθηκε άμεσα όρθιος.

Το πιθανότερο είναι πως ο μέσος των 'σφυριών" εξηγεί σε κάποιον συμπαίκτη του κάτι που μάλλον συνέβη σε προηγούμενη φάση και σε αυτό μας βοηθάει το χέρι του, το οποίο δείχνει προς την κατεύθυνση ενός άλλου παίκτη της Γουέστ Χαμ.

Πάντως, φαίνεται όντως παράξενο να... σκάει κάτω χωρίς να έχει κανέναν δίπλα του, μπροστά του ή πίσω του. Μπήκε και η σχετική ασπρίλα στο σημείο που είναι ο Τέιλορ και φτιάχνεται μια ωραία ιστορία. Όχι όμως και τόσο αληθινή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ