ΣΤΗΛΕΣ

Φανέλα για Πικέ η Άουγκσμπουργκ!

League BBVA 2013/2014 - Game: 04.
2013-09-14: FC Barcelona vs Sevilla FC: 3-2.
Shakira & Gerard Pique.
League BBVA 2013/2014 - Game: 04. 2013-09-14: FC Barcelona vs Sevilla FC: 3-2. Shakira & Gerard Pique. © RICARDROVIRA/SILVERPRESSAGENCY

Ο Ζεράρ Πικέ προέβλεψε πως η Άουγκσμπουργκ θα είναι η εκπληξη της φετινής Bundesliga και ο γερμανικος σύλλογος έφτιαξε μία special φανέλα για εκείνον, προτρέποντάς τον να ενταχθεί στο δυναμικό της!

Πρωταθλήτρια η Μπάγερν Μονάχου, πρώτος σκόρερ ο επιθετικός των Βαυαρών Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και αποκάλυψη της σεζόν η Άουγκσμπουργκ. Αυτές ήταν οι προβλέψεις που έκανε για τη νέα Bundesliga ο Ζεράρ Πικέ μέσω της επίσημης σελίδας του στο Twitter και η "απάντηση" δεν άργησε να έρθει.

Όχι από τη Μπάγερν η οποία έχει συνηθίσει άλλωστε από την κορυφή τα τελευταία χρόνια αλλά από την Άουγκσμπουργκ (τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση και εξασφάλισε συμμετοχή στους ομίλους του Europa League), η οποία έφτιαξε μία φανέλα της με το όνομα του Πικέ και το νούμερο 3 στην πλάτη.

Την συγκεκριμένη εμφάνιση την παρουσίασε μέσω του λογαριασμού του συλλόγου στο Twitter ο αθλητικός διευθυντης Στέφερ Ρόιτερ, στέλνοντας το εξής μήνυμα στον σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα:

"Ας κάνουμε την έκπληξη από τώρα, Ζεράρ Πικέ. Η εμφάνιση είναι ήδη έτοιμη. Ανυπομονούμε να παίξεις για μας!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ