loading...
 

Ευκαιρία που δεν... "χάνεται"!

Την ποδοσφαιρική έκφραση "όλα μπαίνουν και όλα χάνονται" επιβεβαίωσε ο Όλα Καμαρά της νορβηγικής Στρόμσγκοντσετ καθώς κατάφερε και έχασε μια απίστευτη ευκαιρία.

Ευκαιρία που δεν... "χάνεται"!

H φάση που θα καταγραφεί σίγουρα στα highlights των χαμένων ευκαιριών για το 2010 συνέβη στον αγώνα για το πρωτάθλημα Νορβηγίας ανάμεσα στις Οντ Γκρένλαντ και Στρόμσγκοντσετ.

 

O Οιβιντ Στόρφλορ της δεύτερης σέντραρε από δεξιά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματάει το σουτ το Φρέντρικ Νορντκβελε από την μικρή περιοχή.

 

H μπάλα όμως στρώθηκε στον Όλα Καμαρά που με εξουδετερωμένο τον πορτιέρο της Οντ Γκρένλαντ, κατάφερε μόνος πάνω από την γραμμή να στείλει με το κεφάλι την μπάλα... άουτ!



Για την ιστορία η ομάδα του Καμαρά έχασε με 2-0, κάτι που αυτόματα τον κάνει και μοιραίο παίκτη της αναμέτρησης για την ευκαιρία που έχασε!

 

Δείτε το... κατόρθωμα του Καμαρά:

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | ΘΕΜΑ

TGI... Friday

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εγώ, ο κόκκινος Καζίμ Ρίτσαρντς!

Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και τονίζει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Τι του ζητάνε οι φίλαθλοι και τι ζητάει αυτός από εκείνους. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη

AEK | ΘΕΜΑ

Ένα και να καίει...

Με αφορμή την 33η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης για ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το Sport24.gr σας θυμίζει τα διπλά του δικεφάλου (pics+vids)!

ΑΕΚ | ΘΕΜΑ

"Με δύναμη και πάθος"

Στέλιος Μανωλάς και Θωμάς Μαύρος συμφωνούν: "Δύναμη και πάθος" χρειάζεται η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", όπως τόνισαν στο Sport24.gr!

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή