ΣΤΗΛΕΣ

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Οι αθλητές ψάχνουν τρόπο να "σκοτώσουν" τον ελεύθερο χρόνο τους και ορισμένοι από αυτούς έχουν βρει ορισμένα ενδιαφέροντα χόμπι.

Η λίστα που ακολουθεί έχει αθλητές εν ενεργεία αλλά και άλλους που έχουν εγκαταλείψει την ενεργό δράση και έχουν μπόλικο ελεύθερο χρόνο. Το κοινό στοιχείο όλων είναι πως τα χόμπι που έχουν για να τον γεμίζουν είναι πολλά και στις περισσότερες περιπτώσεις μακριά από την εικόνα που έχουμε εμείς για αυτούς.

Πάμε να δούμε μία μία όλες τις περιπτώσεις:

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Λόλο Τζόουνς: Χορός

Ξεκινάμε με την κυρία της λίστας. Η Λόλο Τζόουνς είναι γνωστή για την πορεία της μέσα στον στίβο και κυρίως στα 100μ. μετ εμποδίων. Η μεγάλη της αδυναμία ωστόσο είναι ο χορός. Όλα ξεκίνησαν από το βιντεοπαιχνίδι "Dance Dance Revolution". Εκείνη όμως δεν έμεινε εκεί αφού συμμετείχε και στο Dancing with the stars από όπου είναι και η σχετική φωτογραφία.

Denmarks Daniel Agger shows off his tattoos
Denmarks Daniel Agger shows off his tattoos DAVID KLEIN

Ντάνιελ Άγκερ: Τατουάζ

Ο Ντάνιελ Άγκερ μας έχει απασχολήσει για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι τα τατουάζ του. Κάποιος μπορεί εύκολα να τα δει αφού κοσμούν σχεδόν κάθε εκατοστό του κορμιού του. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι και ο ίδιος σχεδιάζει και χτυπάει τατουάζ.

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Κριστιάνο Ρονάλντο: Bingo

Μέχρι να το δηλώσει ο ίδιος δεν θα το πιστεύαμε όποιος και να το έλεγε. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάθεται υπομονετικά και να παίζει Bingo και μάλιστα να δηλώνει ότι το απολαμβάνει;

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ξιφασκία

Το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την νέα του ποδοσφαιρική ομάδα καθώς και με την κολεξιόν ρούχων που έχει. Το χόμπι του ωστόσο είναι η ξιφασκία. Τώρα εάν θα τον δούμε να παίζει στο μέλλον κάποιον από τους τρεις σωματοφύλακες δεν το γνωρίζουμε.

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Τάιγκερ Γουντς: Ψαροντούφεκο

Γενικότερα ο Τάιγκερ Γουντς είναι μια περίεργη προσωπικότητα. Ο σπουδαίος αθλητής του γκολφ χρειάζεται ιδιαίτερη συγκέντρωση όταν αγωνίζεται. Το ίδιο ισχύει και στο χόμπι του το οποίο είναι το ψαροντούφεκο.

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Μάικ Τάισον: Εκτροφή περιστεριών

Άλλη μία περίπτωση στην οποία κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει με τι σκοτώνει τον χρόνο του. Ο Μάικ Τάισον ωστόσο έχει επιλέξει να εκτρέφει περιστέρια και να περνά πολλές ώρες μαζί τους.

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Ροναλντίνιο: Τραγούδι

Στο γήπεδο έχει ακούσει πολλές φορές τους οπαδούς να τραγουδούν για εκείνον και έτσι είπε να το δοκιμάσει και ο ίδιος μακριά από αυτό. Ο Ροναλντίνιο έχει βρεθεί αρκετές φορές πίσω από ένα μικρόφωνο, αλλά ένα από τα χόμπι του είναι το καραόκε.

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Ραζόν Ρόντο: Πατίνια

Ένα από τα κύρια προσόντα του ως αθλητής είναι η ταχύτητα του. Έξω από το γήπεδο θέλει να πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα και για αυτό το λόγο χρησιμοποιεί πατίνια.

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Τιμ Ντάνκαν: Ηλεκτρονικά παιχνίδια

Είναι ένας από τους θρύλους του ΝΒΑ ωστόσο έξω από τα παρκέ θέλει να περνά την ώρα του πίσω από μια οθόνη. Ο ίδιος δηλώνει μεγάλος λάτρης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και περνά πολλές ώρες παίζοντας "Dungeons and Dragons".

Έχουν και οι αστέρες περίεργα χόμπι

Τσαντ Μπράουν: Ερπετολογία

Για το τέλος της λίστα αφήσαμε τον Τσαντ Μπράουν. Για όσους δεν τον γνωρίζουν πρόκειται για αθλητή του ράγκμπι ο οποίος ανακάλυψε τη μεγάλη του αγάπη για τα ερπετά. Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί με την ερπετολογία, άνοιξε δικό του μαγαζί ο οποίος το οποίο καταστράφηκε λόγω φωτιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ