ΣΤΗΛΕΣ

Έχασε δύο φορές σε λιγότερο από 24 ώρες!

Έχασε δύο φορές σε λιγότερο από 24 ώρες!

Καταρρακωμένο (πρέπει να) είναι το ηθικό των ποδοσφαιριστών της Μακαέ, που γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμα επίσημα ματς, μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες. (VIDEO)

Η Μακαέ, ομάδα που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Βραζιλίας, κατάφερε το ακατόρθωτο. Αρχικά να παίξει δύο ματς μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, κι έπειτα να τα χάσει και τα δύο. Πρώτα (χρονικά), την Τρίτη το βράδυ, γνώρισε την ήττα στην "Αρένα Φόντε Νόβα" του Σαλβαντόρ από την Μπαΐα με 1-0, για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Και μετά, δεδομένων των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων, επιστροφή στο Ρίο ντε Ζανέιρο. Το βράδυ της Τετάρτης, η Μακαέ έπαιξε κόντρα στην Αμέρικα και γνώρισε και δεύτερη ήττα, με 2-0 αυτή τη φορά για το Κύπελλο του Ρίο ντε Ζανέιρο. Για να καταλάβετε τη χρονική απόσταση των δύο αναμετρήσεων, η πρώτη διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης - ξημερώματα Τετάρτης στη 01:00 ώρα Ελλάδας, και η δεύτερη το βράδυ της Τετάρτης στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Στο δεύτερο ματς, αγωνίστηκαν και πέντε ποδοσφαιριστές που κάθισαν στον πάγκο, στο πρώτο σε μία προσπάθεια του προπονητή της Μακαέ, να "ξεκουράσει" κάπως τους ποδοσφαιριστές του. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δύο ήττες της Μακαέ, σε λιγότερο από 24 ώρες:

Το πρώτο...

Και το δεύτερο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ