ΣΤΗΛΕΣ

Έβγαλαν το γιο τους... Φέγε Νοορντ!

Έβγαλαν το γιο τους... Φέγε Νοορντ!

Ένα ζευγάρι στην Ολλανδία θέλησε να δείξει την αγάπη του για την Φέγενοορντ με ιδιαίτερο τρόπο, δίνοντας το όνομα της ομάδας του Ρότερνταμ στο νεογέννητο... γιο τους!

Μία απίστευτη είδηση κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media και έχει για πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι Ολλανδών. Ο λόγος για τον Carlo και την Esther Driessen που αποφάσισαν να δώσουν στον πρωτότοκο γιο τους το όνομα "Feye Noord" προς τιμήν της αγαπημένης τους ομάδας, της Φέγενοορντ.

"Φαντάζεστε μία ημέρα να γίνει ποδοσφαιριστής της Φέγενοορντ; Να μπαίνει στο γήπεδο και να γράφει στο πίσω μέρος της φανέλας του Feye Noord', δήλωσε μεταξύ άλλων στο "Feyenoord Magazine" ο τρισευτυχισμένος πατέρας, ο οποίος ανέλαβε την κύρια ευθύνη για την επιλογή του ονόματος, λέγοντας πως "η γυναίκα μου μπορεί να επιλέξει εκείνη το όνομα την επόμενη φορά".

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο πατέρας, το παιδί τους ήρθε στον κόσμο στις 25 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά από ήττα της ομάδας του Ρότερνταμ από την Άλκμααρ. "Εκείνη την ημέρα χάσαμε στο πρωτάθλημα αλλά την επόμενη ημέρα γεννήθηκε ένας πρωταθλητής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ