ΣΤΗΛΕΣ

Έβαλε ξανά... αυτογκόλ στον αδερφό του

Έβαλε ξανά... αυτογκόλ στον αδερφό του

Ο Ντάβιντε Σιμοντσίνι έβαλε αυτογκόλ στον δίδυμο αδερφό του Άλντο Σιμοντσίνι στην αναμέτρηση του Σαν Μαρίνο με τη Νορβηγία και επανέλαβε ότι είχε συμβεί και πριν έξι χρόνια από τα δίδυμα αδέρφια στο ματς με την Σουηδία. (VIDEOS)

Στο Σαν Μαρίνο αγωνίζονται τα δίδυμα αδέρφια Σιμοντσίνι, ο Άλντο που παίζει γκολκίπερ και ο Ντάβιντε που παίζει ως δεξιός οπισθοφύλακας. Οι δυο βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του Σαν Μαρίνο στην αναμέτρηση με την Νορβηγία και ήταν πρωταγωνιστές σε μια περίεργη φάση που όμοια της είχε συμβεί πριν έξι χρόνια και πάλι από τους ίδιους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο ματς με τη Νορβηγία ο Ντάβιντε Σιμοντσίνι έβαλε αυτογκόλ στον δίδυμο αδερφό του στην προσπάθεια του να απομακρύνει σε γύρισμα από τα δεξιά. Με το γκολ αυτό μάλιστα οι Νορβηγοί πήραν το προβάδισμα. Δείτε το γκολ.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί όπως είπαμε και πριν από έξι χρόνια, στην αναμέτρηση της Σουηδίας με το Σαν Μαρίνο με την ομάδα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να επικρατεί με 6-0.

Και πάλι τότε ο Ντάβιντε Σιμοντσίνι είχε βάλει αυτογκόλ στον αδερφό του με τους δίδυμους Σιμοντσίνι να γράφουν ιστορία καθώς ήταν κάτι που γινόταν για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Σε εκείνο το παιχνίδι μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ο Άλντο Σιμοντσίνι είχε βάλει και ο ίδιος αυτογκόλ αφού είχε χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Να σημειώσουμε ότι σε εκείνη την αναμέτρηση είχαν παίξει αρκετοί γνώριμοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην ενδεκάδα ήταν οι Μέλμπεργκ (είχε αποβληθεί στο 34'), Μαϊστόροβιτς ενώ ως αλλαγή είχε μπει και ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος είχε πετύχει ένα από τα έξι γκολ της Εθνικής Σουηδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ