ΣΤΗΛΕΣ

Έτσι πωρώνει τους οπαδούς της ενόψει Γιουβέντους η Φροζινόνε!

Έτσι πωρώνει τους οπαδούς της ενόψει Γιουβέντους η Φροζινόνε!

Η Φροζινόνε υποδέχεται τη Γιουβέντους σε ένα ιστορικό ματς και οι άνθρωποι του συλλόγου φρόντισαν να... ντοπάρουν τους οπαδούς τους μέσα από ένα video που περιλαμβάνει λιοντάρια και ζέβρες!

Η νεοφώτιστη Φροζινόνε θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους το απόγευμα της Κυριακής για πρώτη φορά φορά στην έδρα της σε αγώνα για τη Serie A και οι άνθρωποί της μόνο φόβο δεν νιώθουν απέναντι στην "βέκια σινιόρα" μετά τις 13 συνεχόμενες νίκες της...

Απόδειξη ένα video που έφτιαξαν και ανέβασαν μέσα από την επίσημη ιστοσελιδα του συλλόγου στο Facebook όπου παρουσιάζει την αναμέτρηση με μία... άλλη ματιά, με την Φροζινόνε να αντιπροσωπεύει το λιοντάρι (σύμβολο της ομάδας) που κυνηγάει στην άγρια ζούγκλα τη ζέβρα (το άσπρο και μαύρο χρώμα της και οι ρίγες παραπέμπουν στη Γιουβέντους).

Έτσι πωρώνει τους οπαδούς της ενόψει Γιουβέντους η Φροζινόνε!

"Όταν το λιοντάρι συναντάει τη ζέβρα, όλη η σαβάνα ξέρει την κατάληξη. Την Κυριακή θα αναμετρηθούν στο γήπεδο οι πρωταθλητές Ιταλίας και η Φροζινόνε, για μία σύγκρουση που θα περάσει στην ιστορία.

Το να υποστηρίζεις και να ουρλιάζεις για τα λιοντάρια μας δεν είναι αυτό που μετράει! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που μετράει! Μαζί θα νικήσουμε!!!", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ