ΣΤΗΛΕΣ

Έτσι ήταν ένα συμβόλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1965

Έτσι ήταν ένα συμβόλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1965

Μία πρόταση ανανέωσης τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1965 ήρθε στη δημοσιότητα. Ποιο είναι το ποσό που προσέφεραν οι τότε πρωταθλητές Αγγλίας στον Πατ Νταν.

Ο Πατ Νταν ήταν ένας βετεράνος τερματοφύλακας που έφυγε από τη ζωή το 2015 και στην καριέρα του πέρασε μία τριετία στη σπουδαία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ματ Μπάσμπι.

Ο Ιρλανδός αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Σκοτσέζου τεχνικού από το 1964 ως το 1967, προτού μεταγραφεί στην Πλίμουθ και επιστρέψει εν τέλει στην πατρίδα του για τους Σάμροκ Ρόβερς.

Ως αναπληρωματικός, ο Νταν αγωνίστηκε μόλις σε 35 αγώνες πρωταθλήματος, ωστόσο είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπάσμπι για τον ρόλο αυτό και μετά από την πρώτη χρονιά του στο "Ολντ Τράφορντ", δέχθηκε πρόταση ανανέωσης.

Αυτήν την πρόταση έφερε στη δημοσιότητα 51 χρόνια μετά ένας χρήστης του " Reddit", ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι φίλος με τον εγγονό του Νταν, ο οποίος του έδειξε την επιστολή της Γιουνάιτεντ προς τον παππού του.

Σύμφωνα με την πρόταση ανανέωσης, η πρωταθλήτρια Αγγλίας του 1965 Γιουνάιτεντ προσέφερε 35 λίρες την εβδομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο σεζόν. Μάλιστα, σε αυτόν τον... παχυλό μισθό (ο μέσος εβδομαδιαίο μισθός στην Αγγλία το 1965 ήταν 19 λίρες) θα προστίθεντο και μπόνους, τα οποία δεν έγιναν γνωστά.

Στην επιστολή αναφέρεται επίσης ότι "εάν επιθυμείτε να συζητήσετε κάποιο θέμα με τον κ. Μπάσμπι, θα είναι διαθέσιμος κάθε πρωί στο γήπεδο".

Έτσι ήταν ένα συμβόλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1965
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ