ΣΤΗΛΕΣ

Έτσι γιόρτασε την πρόκριση ο Τζέραρντ

Έτσι γιόρτασε την πρόκριση ο Τζέραρντ

Η Λίβερπουλ έκανε ένα ακόμα βήμα για τον τελικό του FA Cup που θα γίνει ανήμερα των γενεθλίων του Τζέραρντ και ο αρχηγός των "κόκκινων" πανηγύρισε με ξεχωριστό τρόπο την πρόκριση επί της Πάλας.

Το FA Cup ήταν πάντα ένας μεγάλος στόχος για τη Λίβερπουλ όμως φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερος ελέω... Τζέραρντ.

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν μετά από 17 χρόνια στην πρώτη ομάδα και θέλει όσο τίποτα άλλο να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του με την κατάκτηση του τροπαίου, με τον τελικό του FA Cup να είναι προγραμματισμένος την ημέρα των 35ων γενεθλίων του.

Το βράδυ του Σαββάτου πήρε το καλύτερο δώρο από τους συμπαίκτες του καθώς ξεπεράσαν με ανατροπή το εκτός έδρας εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας (2-1) και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, με τον τραυματία αυτή την εποχή Τζέραρντ (θα επιστρέψει σε 3 εβδομάδες στη δράση) να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την πρόκριση μέσω Instagram.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία πανηγυρική φωτογραφία του Άνταμ Λαλάνα από το ματς και έγραψε χαρακτηριστικά: "Στους "8", σπουδαία νίκη, ανυπομονώ για την κλήρωση στον επόμενο γύρο".

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου είχε εξελιχτεί στον κακό δαίμονα της Λίβερπουλ το 2014 καθώς στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους στο "Selhust Park" μετρούσε μία νίκη (3-1 στο ματς πρωταθλήματος του πρώτου γύρου τον περασμένο Νοέμβριο) και μία ισοπαλία (3-3 τον περασμένο Μάιο που ψαλίδισε τις ελπίδες των "κόκκινων" για την κατάκτηση του τίτλου την περασμένη σεζόν).

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 1-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ