ΣΤΗΛΕΣ

Έτσι έζησε το Clasico ο Ζιντάν

Έτσι έζησε το Clasico ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν αρκετά εκδηλωτικός στο πρώτο του ντέρμπι ως προπονητής της Ρεάλ κόντρα στη Μπαρτσελόνα και ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε όλες τις αντιδράσεις του την ώρα του ματς αλλά και στα αποδυτήρια Δείτε VIDEOS!

Το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου στο "Camp Nou" ήταν ιδιαίτερο για τον Ζινεντίν Ζιντάν: αφενός γιατί ήταν το πρώτο του απέναντι στην Μπαρτσελόνα έχοντας την ιδιότητα του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και αφετέρου γιατί με τη νίκη (με ανατροπή μάλιστα) επί των "μπλαουγκράνα" ισχυροποίησε τη θέση του στην άκρη του πάγκου ενόψει της νέας σεζόν.

Φυσικά μία τέτοια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να μη λειτουργήσει ως μαγνήτης για τις τηλεοπτικές κάμερες, με την τηλεοπτική εκπομπή "El Día Después" να παρουσιάζει μάλιστα ένα ξεχωριστό video από τις στιγμές-κλειδιά του "Ζιζού" στο 90λεπτο του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι έζησε το Clasico ο Ζιντάν

Δείτε την αντίδραση του Γάλλου τεχνικού μετά το γκολ του Πικέ, τον πανηγυρισμό του στην ισοφάριση από τον Μπενζεμά, τις διαμαρτυρίες του στο γκολ του Μπέιλ που δεν μέτρησε αλλά και την σιγουριά του για την ευστοχία του Κριστιάνο Ρονάλντο λίγα δευτερόλεπτα πριν το 2-1...

Δείτε και video από τα αποδυτήρια με την αγκαλιά του σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος:

Tunnel cam showing Real Madrid's post Clasico celebrations

Tunnel cam showing Real Madrid's post Clasico celebrations, but can Los Blancos silence Wolfsburg too in the UCL?Wolfsburg vs Real Madrid live broadcast: http://bit.ly/1TvZpmL

Posted by LiveSoccerTV.com on Monday, April 4, 2016

Υπενθυμίζεται πως ο Ζινεντίν Ζιντάν έγινε ο πρώτος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης που πήρε τη νίκη στο ντεμπούτο του σε Clasico μετα τον Μπερντ Σούστερ τον Δεκέμβριο του 2007.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ