ΣΤΗΛΕΣ

Έτσι έκαναν σεξ μέσα στο γήπεδο της Τσάρλτον!

Έτσι έκαναν σεξ μέσα στο γήπεδο της Τσάρλτον!

Οι άνθρωποι της Τσάρλτον αποκάλυψαν το story πίσω από το ζευγάρι που τρύπωσε μέσα στο γήπεδό του και "συνελήφθη" από τις κάμερες να κάνει σεξ στο κέντρο του γηπέδου. Δείτε όλο το video!

Ένα video που έδειχνε νεαρό ζευγάρι να απολαμβάνει το σεξ στη σέντρα του γηπέδου της Τσάρλτον έκανε την Πέμπτη το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, με τους Άγγλους να ψάχνουν να βρουν αν πρόκειται για πραγματικό γεγονός ή διαφημιστικό τρικ.

Τελικά, το μυστήριο έλαβε τέλος χάρη στη διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου, η οποία ενημέρωσε το κοινό πως το συγκεκριμένο video έχει δημιουργηθεί από το τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου με στόχο να προσελκύσουν κόσμο για να νοικιάζει το γήπεδο μέσα στο Μάιο.

Προκειμένου μάλιστα να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο πως πρόκειται για δική τους παραγωγή, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video διάρκειας 1 λεπτού και 20 δευτερολέπτων που δείχνει το πώς το ζευγάρι αυτό κατάφερε να "τρυπώσει" βάσει σεναρίου εντός γηπέδου.

"#HireTheValley: Score at The Valley in May!", είναι το όνομα της καμπάνιας που δημιούργησε το τμήμα μάρκετινγκ της Τσάρλτον.

Δείτε το video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ