ΣΤΗΛΕΣ

Έτοιμη για (ποδοσφαιρικές) κηδείες η Αγία Ελεούσα!

Έτοιμη για (ποδοσφαιρικές) κηδείες η Αγία Ελεούσα!

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το Γραφείο Τελετών "ΜΑΜΑΣ" και ελπίζει με τη βοήθειά της να κάνει ποδοσφαιρικές... κηδείες στους αντιπάλους της.

Να κάνει... κηδείες στους αντιπάλους της θέλει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και τι καλύτερος τρόπος από το να αποκτήσει για χορηγό ένα Γραφείο Τελετών και να το παρουσιάζει με καμάρι στην ιστοσελίδα της, αναφέροντας πως "ακόμα μία σπουδαία επιχείρηση στην αγκαλιά της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα". Αν μη τι άλλο, οι άλλες ομάδες θα πρέπει πλέον να κάνουν την... προσευχή τους, όταν θα τίθενται αντιμέτωπες μαζί της! Στην ανακοίνωση υπάρχει και το προφίλ της επιχείρησης, η οποία θέλει να συμβάλει στην αγωνιστική "ανάσταση" της ομάδας από την Αγία Ελεούσα.

Αναλυτικά:

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το Γραφείο Τελετών «ΜΑΜΑΣ».

Ακόμα μία σπουδαία επιχείρηση στην αγκαλιά της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Το Γραφείο Τελετών «ΜΑΜΑΣ» στέκεται στο πλευρό των προσπαθειών μας αποτελώντας κι αυτός αρωγός στην επίτευξη του ενός στόχου που έχουμε στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα: Να κάνουμε κάθε μέρα το σύλλογο καλύτερο!

O γενικός αρχηγός της ομάδας μας Χρήστος Τσουκαλάς παρέδωσε ένα λάβαρο στον κύριο Αργύρη Μαμά, ενώ το Δ.Σ θα ήθελε να τον ευχαριστήσει προσωπικά για τη συνεισφορά του.

Έτοιμη για (ποδοσφαιρικές) κηδείες η Αγία Ελεούσα!

Το προφίλ της επιχείρησης:

Το Γραφείο Τελετών «ΜΑΜΑΣ» με πολυετή πείρα στο χώρο των μνημόσυνων και από το 2013 και στων τελετών, σεβόμενο απόλυτα τη δύσκολη αυτή στιγμή στη ζωή σας, θα σας υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που του αρμόζει και να τον τιμήσετε.

Διεκπαιρεώνουμε για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίηση της τελετής.​

Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και οι τιμές που προσφέρουμε, φέρνουν το γραφείο μας στην πρώτη θέση προτίμησης.

Στον ιστότοπό μας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για την οργάνωση μίας κηδείας ή αποτέφρωσης ή επαναπατρισμού αλλά και βέβαια και για την τέλεση των μνημοσύνων.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.​

Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση

Γραφεία Τελετών & Μνημοσύνων «ΜΑΜΑΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ