ΣΤΗΛΕΣ

'Εσωσε παιδί από... ιπτάμενο μπαστούνι!

'Εσωσε παιδί από... ιπτάμενο μπαστούνι!

Ο αγώνας Pittsburgh Pirates-Atlanta Braves έμεινε στην ιστορία όχι για το αποτέλεσμα αλλά για το εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο ένας θεατής έσωσε ένα παιδί στις εξέδρες από ένα... ιπτάμενο μπαστούνι του μπέιζμπολ (φωτογραφίες).

Ίσως ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου μεταξύ των Pittsburgh Pirates και των Atlanta Braves να μην ήταν τόσο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα ένα παιδί που βρισκόταν στις εξέδρες να του "γυρνάει την πλάτη" και να προτιμάει αντ'αυτού να παίξει με το κινητό του.

'Εσωσε παιδί από... ιπτάμενο μπαστούνι!

Η επιλογή του πάντως αυτή παραλίγο να του στοίχιζε έναν σοβαρό τραυματισμό αφού την ώρα που ήταν απορροφημένος με το κινητό του ένα μπαστούνι έφυγε από κάποιον παίκτη στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε "καρφί" προς το πρόσωπό του.

'Εσωσε παιδί από... ιπτάμενο μπαστούνι!

Ευτυχώς δεν είχαν όλοι τα ίδια αντανακλαστικά με το νεαρό αγόρι, με τον άνδρα που καθόταν δίπλα του να ενεργεί αστραπιαία και να σταματάει το μπαστούνι με το χέρι του, με την "απόκρουσή" του να αποβαίνει σωτήρια για το παιδί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το περιστατικό και από τις φωτογραφίες μπορεί κάλλιστα να αντιληφθεί κανείς πόσο τυχερό ήταν το παιδί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ