ΣΤΗΛΕΣ

Έσκισε τη Marca ο Καπαρός!

Έσκισε τη Marca ο Καπαρός!

Ο τεχνικός της Γρανάδα, Χοακίν Καπαρός, εξερράγη κυριολεκτικά στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, σκίζοντας πρωτοσέλιδο εφημερίδας. Δείτε γιατί. (video)

Η Γρανάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στo "Los Carmenes", η "Marca" ισχυρίστηκε ότι ο τεχνικός των Ανδαλουθιανών είπε ότι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, τουλάχιστον να μη χάσουν με βαρύ σκορ , αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Χοακίν Καπαρός, που το διέψευσε με έναν απίστευτο τρόπο.

"Η εμπειρία μου, μου λέει να μην ακούω τον Τύπο, αλλά αυτό τον τίτλο, δεν μπορώ να τον καταλάβω. "Το μόνο που ζητώ είναι να μη μας διαλύσουν". Με ποιον τρόπο, μπορώ εγώ να δώσω κίνητρο στους φιλάθλους και στους ποδοσφαιριστές μου; Ούτε στον πατέρα μου που έχει πεθάνει, αυτό που θέλω πιο πολύ δεν το δωρίζω σε κανένα. Πως θα πάω εγώ στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές μου; Νομίζεις ότι είμαι ικανός να πω αυτό που έχει ο τίτλος;"

Έσκισε τη Marca ο Καπαρός!

Ο τεχνικός της Γρανάδα, Χοακίν Καπαρός, δικαιολόγησε τη στάση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, λίγο αργότερα: "Ποτέ δεν μου άρεσε να χάνω. Ούτε με τον πατέρα μου (έχει πεθάνει). Όποιος πιστεύει ότι δεν θα αφήσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, το Σάββατο, δεν μας γνωρίζει. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο.

Related content

Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα και έρχεται φορμαρισμένη, αλλά θα μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανταγωνιστούμε, όπως σε κάθε παιχνίδι. Το Σάββατο, σας περιμένουμε όλους στο "Los Carmenes". Ελπίζουμε να σας δώσουμε αυτή τη χαρά."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ